Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

En lørdag i springningens tegn

Dansk Ride Forbunds program for Spring Forum 2019, der afvikles i den kommende weekend liger nu fast. Det bliver en tætpakket lørdag i Grinsted med spændende oplæg, vidensdeling og masser af input til og fra springsporten

 

Eksperter deler ud af viden
Når der for første gang nogensinde afvikles Spring Forum den 12. januar, bliver det med et særdeles spændende program. Blandt andet vil Bo Bak Andersen fortælle om springbaner 2019 herunder ny afstand, tempo etc. Coach Kimi Gerd Nielsen vil holde et oplæg om uddannelsen af trænere og vigtigheden heraf, og så vil der selvfølgelig også være fokus på stævnestruktur, sportsplaner og 2024-ambitionen.

 

Dyrlægerne Rikke Munk og Casper Tschernja også klar med et foredrag om optimal træning af sportshesten - med interessante paralleller til hvordan fodboldklubber træner deres spillere.

 

 

Første gang

Det er første gang, at der skabes en platform, hvor ryttere og officials kan indgå i en dialog, og håbet er, at det kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed.

 

Skal du med

Har du lyst til at være med, så er tilmeldingsfristen søndag den 6. januar (ny dato). Vi mødes på Tronsø Skolen ved Grindsted kl. 8.30 til morgenkaffe.

 

Praktisk info

  • Tid: lørdag den 12. januar 8.30-17.30
  • Forplejning: Morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe
  • Sted: Tronsø Skolen, Tronsø Parkvej 40, 7200 Grindsted
  • Pris: 150 kr.
  • Hvem kan deltage: Ryttere kat. 5 og 6, trænere og hesteejere
  • Tilmelding på DRF Go! her

Billede

 

Dansk Ride Forbunds program for Spring Forum 2019, der afvikles i den kommende weekend liger nu fast. Det bliver en tætpakket lørdag i Grinsted med spændende oplæg, vidensdeling og masser af input til og fra springsporten (Arvivfoto: Jp-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 07-01-2019 kl. 10:04 af i kategorien Ridesport.
Tags: Spring forum.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider