Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

23. december

Jubiiii, Julle har også fået sne nu :D Det er da bare super dejligt. Bare lige lidt mere, og så må det søreme gerne lige blive liggende til i morgen. Julle fik desværre ikke hentet juletræ i kanen, men sådan kan det jo gå her i Danmark hvor det er lidt usikkert med den julesne.
Tiske og Taske har også været helt oppe i det røde felt i nat. De elsker også sne, og ønsker sig sådan at der kommer en ordentlig omgang frost og snestorm. De kan jo alligevel bare trylle sig hen til deres julefest, men for almindelige mennesker og dyr der er det nok rarest at en eventuel snestorm venter til efter juleaften.

 

Den slags burde der laves regler om. Det er nemlig som om at nogle mennesker får enormt svært ved at overholde færdselsreglerne når det bliver lidt glat, og nogle gange glemmer at tænke sig om før de havner i uføre.

 

Sådan har de fleste det nok med en eller anden ting, men her på heste-nettet vil man ikke se den slags, så her skal man opføre sig pænt. Uanset om det trækker op til storm eller der er helt stille.

Hvor mon Julle har gemt sig idag?

De garvede brugere herinde har sikkert allerede fundet Julle.

 

 

God Julle jagt til alle.


Tilføjet d. 23-12-2018 kl. 00:00 af i kategorien Julekonkurrence.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider