Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

20. december

tralala.. Julle er i et vældig humør i dag. I morgen er det nemlig sidste hverdag inden juleferien, og det er da skønt at se frem til. Så lukker rideskolen, Julles ejer har ikke travlt, og så er der god tid til forkælelse, hygge og lange ture i skoven. Det er bare lige noget for Julle.

Julle håber bare sådan at der også kommer sne og frost. Det er så smukt i skoven når det hele lige har fået lidt pudder på, og så får Julle måske langt om længe brug for sin varme vinterpels.

 

Julle er ikke så meget til det med at blive klippet og have dækken på, det er så rart at kunne rulle sig uden. Især i sneen. Kommer der sne, så giver Julle den gas. Og det, så man og pandelok står ham om hovedet.

 

Julle har en veninde der næsten ikke har nogen man eller pandelok. Hun har kløet det hele af, for hun lider nemlig af sommereksem. Det er rigtig træls for hende, så Julle har sat sig for at finde en løsning på det problem. Julle har søgt højt og lavt på Heste-nettet, og så var det at Julle faldt over noget han har hørt omtalt før. Nemlig at en vens ven var blevet sommereksem kvit ved hjælp af en ganske særlig olie. En olie man også kan bruge til mennesker der har diverse lidelser, og som nogle mennesker sværger til.

Faktisk skulle det være så effektivt at man er begyndt at fremstille det medicinsk. DET må Julle læse mere om. Men hvad er det Julle søger efter? Og hvor har han læst om det?

 

 

God Jullejagt til jer alle.

 

Læs mere om Julekonkurrencen her.


Tilføjet d. 20-12-2018 kl. 00:00 af i kategorien Julekonkurrence.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider