Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rift om midler til foreningsarbejde

Der har været så mange ansøgninger til DIF og DGI's foreningspulje, at 43 millioner kroner vil blive bevilget til idrætsforeningerne inden årets udgang. Derfor lukker puljen midlertidigt for nye ansøgninger, men åbner op igen i begyndelsen af 2019

 

Rift om midler

DIF og DGI's foreningspulje, der åbnede for ansøgninger i foråret, har været meget populær hos de danske idrætsforeninger. Pt. er der bevilget 28 millioner kroner fra puljen til i alt 927 foreninger fra stort set alle egne af landet. Der ligger rigtig mange ansøgninger i DIF og DGI's foreningspuljes system, så ved årsskiftet forventes alle de 43 millioner kroner, som udgør første års samlede bevilling, at være uddelt.


Puljen lukkes midlertidigt
Derfor lukkede puljen den 1. november midlertidigt for nye ansøgninger. Ansøgninger fra denne dato vil blive genåbnet som kladder. Det betyder, at de ikke er aktive, men skal genindsendes af foreninger, når puljen igen åbner for ansøgninger.


Åbnes igen primo 2019

Puljen åbnes op igen i begyndelsen af 2019. Den præcise åbningsdato og øvrige rammer og retningslinjer for puljen offentliggøres i Centralt Foreningsregister (http://www.medlemstal.dk) samt på DIF og DGI's hjemmesider.

Den store interesse for at søge indikerer også, at det ikke bliver et problem af finde egnede initiativer at tilgodese i de kommende år. Puljen løber foreløbig frem til og med 2021, hvor der ske en politisk evaluering af puljen.


Politisk fastsat pulje
Puljen har sin baggrund i en aftale mellem regeringen, DF, S, SF og RV fra november 2017 om at oprette lokalforeningspuljer, der skal støtte hverdagens fællesskaber i foreningslivet og skabe rum til udvikling.

 

DIF og DGI er gået sammen om at uddele deres midler til idrætsforeningslivet (43 millioner kroner årligt) i fælles regi via DIF og DGI's foreningspulje.


Interaktiv digital lødning på vej
Der arbejdes i øjeblikket fra DIF og DGI's foreningspuljes side på en interaktiv, digital løsning, hvor man kan gå på opdagelse i, hvilke foreninger, der har fået støtte, hvilke forbund de hører til, hvor i landet, der er givet støtte etc. Men allerede nu er der muligt på dif.dk at se, hvilke foreninger, der indtil videre har fået bevilget midler fra puljen. Her er der også detaljerede oplysninger om, hvordan man søger puljen.

 

 

Information om puljen og retningslinjer i forbindelse med ansøgninger ffindes her

 

Billede

 

Der har været så mange ansøgninger til DIF og DGI's foreningspulje, at 43 millioner kroner vil blive bevilget til idrætsforeningerne inden årets udgang. Derfor lukker puljen midlertidigt for nye ansøgninger, men åbner op igen i begyndelsen af 2019 (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 19-12-2018 kl. 09:03 og sidst rettet den 19-12-2018 kl. 09:05 af i kategorien Ridesport.
Tags: Foreninger og Puljer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider