Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

8. december

Så blev det den 8. december, og i morgen er det allerede 2. søndag i advent. Det går jo simpelthen alt for hurtigt med denne her julemåned i år. Har I fået købt og lavet julegaver? Det har Julle ikke, men så er det jo bare om at komme igang.

Julle hyggede sig i går, med at se alle jeres forskellige forsøg på at finde ham. Det er imponerende hvor mange der formåede at finde det rigtige sted. Julle syntes ellers han havde gemt sig godt.

 

I dag har Julle ikke gemt sig et lige så svært sted. Eller, det syntes Julle i hvert fald ikke.

Men hvad syntes I ?

 

Julle har gemt sig hos to af sine yndlingspersoner. To rigtig dygtige ryttere på hver deres måde. Den ene gør noget på daglig basis, som de fleste ville finde umuligt. Den anden topper podiet i diverse mesterskaber gang på gang. Noget de har til fælles er deres kærlighed til dressuren, skønt de ikke rider de samme klasser. alligevel har de begge gjort det strålende til OL.

De to kvinder skal mødes 5. januar, og der skal de for en gangs skyld konkurrere om den samme præmie. Hele feltet består af 15 personer, men det er altså kun de to der er interessante set fra Julles perspektiv.

 

 

Hvem er de to? Hvor skal de mødes? Og hvad kan de vinde? Det, og meget mere har Julle læst et sted på Hestenettet. Kan du mån finde stedet?

 

God Jullejagt idag.


Tilføjet d. 08-12-2018 kl. 00:00 af i kategorien Julekonkurrence.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider