Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flotte junior, ungrytter og U25 ECCO finaler

Vinderne af ECCO Cup finalerne for junior, ungryttere og U25 kåret efter et festligt finalestævne hos Uggerhalne Sportsrideklub i det nordjyske. ECCO Cup vinder 2018 for juniorer blev Sophia Ludvigsen, mens Karoline Rohmann tog titlen i finalen for ungryttere, og victoria E. Vallentin var suveræn i U25 finalen

 

Flotte finaler hos juniorerne, ungryttere og U25-rytterne

Søndag eftermiddag og aften blev vinderne af ECCO Cup finalerne for junior, ungryttere og U25 kåret efter et festligt finalestævne hos Uggerhalne Sportsrideklub i det nordjyske. ECCO Cup vinder 2018 for juniorer blev Sophia Ludvigsen og Gørklintgårds Jericho, mens Karoline Rohmann og Noosa Melody tog titlen i finalen for ungryttere. Sidst men ikke mindst var Victoria E. Vallentin og Ludwig Der Sonnenkönig II ikke til at slå ud af kurs i U25 finalen, som parret vandt med meget flotte point.

 

Sophia og Jericho bedst hos juniorerne
Sophia Ludvigsen og Gørklintgårds Jericho vandt lørdagens første afdeling af finalen med 73,026%. I dagens kür blev det til endnu en sejr med 75,459%, og dermed kunne parret indtage den øverste podieplads i finalen for juniorer. Samlet blev det til 148,485%. Andenpladsen gik til Laura J. Rasmussen og Åtoftens Dornier med samlet 143,373%, og så kunne Anna Maarbjerg Piechnik og Kirks Dibsi tage tredjepladsen med en samlet score på 141,280%.

 

 

Sejr til Karoline og Noosa Melody
Finalen for ungryttere blev vundet af Karoline Rohmann og Noosa Melody efter en sejr i både første afdeling (74,605%) og küren (75,375%). Samlet gav det et resultat på 149,980%, og så var sejren i hus. Lige i hælene på Karoline kom Sara van Deurs Petersen og Katholms Ronaldo. De opnåede samlet 148,369%. Tredjepladsen gik til Victoria Kuusisto Pedersen og Langkjærgaards Donna Fetti. Ekvipagen sluttede med 142,119%.

 

Victoria og Ludwig imponerede igen
Victoria E. Vallentin og Ludwig Der Sonnenkönig II var efter gårsdagens overbevisende sejr i først afdeling, storfavorit til at tage den samlede finalesejr. Ekvipagen leverede da også i den grad varen i küren med et rigtig flot program og imponerede samtlige dommere. Det udløste en karakter på fantastiske 78,250%.

 

Hermed sluttede Victoria og Ludwig på samlet 152,320% og en meget fortjent finalesejr. Andenpladsen gik til Emma Skov og Cracker Jack med 135,611%, mens tredjepladsen blev redet hjem af Maja Petersen og Højgårds Dexter med et samlet resultat på 134,580%.

 

Se de samlede resulteter for juniorerne her

Se de samlede resulteter for ungrytterne her

Se de samlede resulteter for U25-rytterne her

 

 

Billede

 

Vinderne af ECCO Cup finalerne for junior, ungryttere og U25 kåret efter et festligt finalestævne hos Uggerhalne Sportsrideklub i det nordjyske. ECCO Cup vinder 2018 for juniorer blev Sophia Ludvigsen, mens Karoline Rohmann tog titlen i finalen for ungryttere, og victoria E. Vallentin var suveræn i U25 finalen. Her ses suveræne Victoria Vallentin på Ludwig Der Sonnenkönig II (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 03-12-2018 kl. 12:34 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider