Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Cecilie og Alexander vinder ECCO Cup for ponyer

Søndag formiddag blev der vinderne af ECCO Cup 2018 finalerne afgjort for 2018 for kat. II-, og I-ponyerne i de flotte rammer hos Uggerhalne Sportsrideklub i Nordjylland

 

Vinderne for ponyerne fundet

Søndag formiddag blev der sat navne på vinderne af ECCO Cup finalerne 2018 for kat. II-, og I-ponyerne. Hos kat. II- ponyerne blev det Cecilie K. Hansen og Weber af Kongshøj, der efter dagens kür kunne tage den eftertragtede titel i de flotte rammer hos Uggerhalne Sportsrideklub i Nordjylland. Sejren i finalen for kat. I-ponyer gik ikke uventet til en af Danmarks pt. bedste ponyekvipager, Alexander Yde Helgstrand og Adriano B, der virkelig har vist storform ved finalestævnet.

 

Spænding hos kat. II-ponyerne
Det var en spændende finale for kat. II-ponyer, der i dag udgjorde starten på kürklasserne ved ECCO Cup finalerne hos Uggerhalne Sportsrideklub. I går lå de første fire ekvipager meget tæt, og dermed var dagens kür altafgørende for det samlede resultat. Vinder af küren blev Cecilie K. Hansen og Weber Af Kongshøj med 72,500%, og parret blev dermed årets vinder af Ecco Cup finalen for kat. II-ponyer med samlet 142,012%. På en samlet andenplads kom Sophia Boje Obel Jørgensen og Cascadur, der opnåede 141,468%, og så kunne gårsdagens vinder, Fie Dybro Jensen og Kavsgaards Dundee, tage tredjepladsen med 141,423%.

 

 

 

Alexander og Adriano vinder hos kat. I-ponyerne
I klassen for kat. I- ponyer gik sejren ikke uventet til talentet Alexander Yde Helgstrand og hans pony Adriano B. Allerede i går lagde parret stor afstand til konkurrenterne i den første afdeling, og i dagens kür cementerede de deres favorit-titel med 79,66%. Dermed blev Alexander og Adriano vindere af Ecco Cup finalen for kategori I-ponyer med en samlet score på imponerende 155,39%. Frederikke Gram Jacobsen og Gee Gee 2 blev begge dage placeret som nummer to, og tog andenpladsen i finalen med samlet 146,915%. tredjepladsen gik til Mathilde Sofie Jepsen og Tackmann's Cookie med 143,177%.

 

Se resultaterne for kategori II-ponyerne her

Se resultaterne for katagori I-ponyerne her

 

Billede

 

Søndag formiddag blev der vinderne af ECCO Cup 2018 finalerne afgjort for 2018 for kat. II-, og I-ponyerne i de flotte rammer hos Uggerhalne Sportsrideklub i Nordjylland (Arkivfoto: JP:Photo.dk)


Tilføjet d. 03-12-2018 kl. 11:09 af i kategorien Ridesport.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider