Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Michéle Kaisler vinder Brogaarden Para Cup 2018

Michéle Kaisler og Burberry vandt i weekenden finalen i Brogaarden Para Cup 2018 på Dalumgård Rideklub. En afgørelse der fandt sin vinder blandt de 21 startedende over to runder, men gjorde udfaldet, da ekvipagen leverede et meget flot kürprogram i den sidste addeling, og hermed tog sejren

 

Finalerunden

Finalen i Brogaarden Para Cup blev i denne weekend afviklet på Dalumgård Rideklub. I løbet af de fire kvalifikationsrunder herover sommeren og efteråret havde i alt 21 ekvipager deltaget i dette års turnering og kæmpet om de 10 finalepladser. Finalen blev afviklet over to runder. Det var det samlede resultat fra begge runder, der afgjorde det endelige resultat i Brogaarden Para Cup.

 

Spænding til det sidste
Efter lørdagens indledende klasse var det Kristina Ammitzbøll og den kun 6-årige hoppe Ringsbos Miss Scandalicious (e. Siegerhit / Michellino), der havde lagt sig i spidsen med 71,55%, mens Michéle Kaisler lå på en foreløbig 2. plads (70,0%). Sidste års DM-sølvvinder for U25-ryttere, Zara Bruun Jensen og kat. 2 ponyen Apache fulgte tæt efter som nr. 3 med 69,7%.

 

I søndagens afsluttende finaleklasse ville lodtrækningen at Kristina Ammitzbøll skulle starte første af de 10 finaledeltagere, mens Michéle fik startnummer 10. Så der var stor spænding om resultatet lige til det sidste. Michéle Kaisler fra Ledøje-Smørum Rideklub holdt nerverne i ro og leverede med hesten Burberry (e. Blue Hors Don Romantic / Blue Hors Hertug) et meget flot finaleprogram, som de 3 dommere belønnede med samlet 70,3%. Dette var nok til at sikre Michéle den samlede sejr i Brogaarden Para Cup med i alt 140,3%.

 

Med sejren fulgte et gavekort fra Brogaarden på kr. 8.000,-

Kristina Ammitzbøll / Ringsbos Miss Scandalicious fra Sønderborg Rideklub blev samlet nr. 2 med 139,2%. Der var et gavekort på kr. 2.000 fra Brogaarden til 2.pladsen. Zara Bruun Jensen / Apache fra Højris Rideklub blev nr. 3 med i alt 137,7%.

 

Øvrige placerede

Sidste års DM-guldvinder for U25-ryttere, Julie Schmidt, deltog i år på hendes nye hest, Era Secret Dream. Parret, der til daglig træner på Dalumgård Rideklub, blev samlet nr. 4 (137,0%). De øvrige placerede i finalen var Luna Riis Søborg / Pæregaards Romario, Hanne Christensen / Titanias Larus af Westervig, Didder Drøscher / Agazzi Firfor, Jeanet Juul Mortensen / Toftegårdens Lexus, Mette Isabella Anker Hansen / Lindgaardens Achilles og Karla Dym-Junge / Lance.

 

Udover gavekortene på hhv. 8.000 og 2.000 kr til nr. 1 og 2 var der mange andre flotte præmier til alle startende i finalen. Samlet var der præmier og dotering for langt over 30.000 kr.

Alle deltagere fik præmier (inkl. dotering) for over 1.500 kr.

 

Brogaarden Para Cup starter op igen til maj.

 

Kilde: DRFs Pararideudvalg

 

Billede

 

Michéle Kaisler og Burberry vandt i weekenden finalen i Brogaarden Para Cup 2018 på Dalumgård Rideklub. En afgørelse der fandt sin vinder blandt de 21 startedende over to runder, men gjorde udfaldet, da ekvipagen leverede et meget flot kürprogram i den sidste addeling, og hermed tog sejren. Her ser de 10 finaledeltagere med alle deres præmier. (Foto: Pararideudvalget)

 


Tilføjet d. 06-11-2018 kl. 08:26 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider