Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Top-sællert blev Greenwich Park

Greenwick Park gik for højeste auktionspris ved trakehner sportsheste- og følauktionen, i forbindelse med trakehnernes hingstekåring i Tyskland i den forgangne weekend. Den kårede hingst indbragte som ridehest et hammerslag på 130.000 euro.

 

Greenwick - dyreste aktions-ridehest

Den kårede hingst Greenwick Park (e. Saint Cyr) gik for højeste hammerslag ved trakehner sportsheste og følauktionen, der blev afholdt under trakehnernes hingstekåring i den traditionsrige Holstenhalle i Neumünster i Tyskland i den forgangne weekend 19-21 oktober 2018.

 

Den kårede hingst, der er avlet af Bernard Langels og ejet af Jana Von Rönne, indbragte som ridehest en hammerslagspris på 130.000 euro på auktionen, og blev solgt til en køber bosat i Østrig.

 

 

Ti rideheste solgt på auktionen

I alt blev to heste solgt på auktionen og gik for en gennemsnitspris af 41.050 euro. Den næst dyreste ridehest blev Ancelotti (e. Cadeau), der fik et hammerslag på 55.000 euro, ligeledes til en køber fra Østrig, og Nanumana (e. Kasimir) gik for 40.000 euro.

 

15 ud af 16 ikke kårede hingste blev solgt på auktionen

Ud af de 16 hingste der ikke opnåede kåring, blev sat på auktion og hele 15 blev solgt. Det højeste hammerslag gik for hingsten Obama (e. Millinnium), der fik for 53.000 euro. Næst dyrest blev Bacchus (e. Millennium, som også gik til Østrig for en pris af 20.000 euro. Samtlige øvrige ikke kårede hingste indbragte hammerslagspriser under 14.000 euro.

 

Følauktionen

18 føl var oprindeligt tilmeldt auktionen, hvoraf 14 mødte frem. Et af de føl, som mange havde set frem til at se gå på auktionen var Dalerion (e. Easy Game), der er helbror til den tyske WEG 2018 guld vindende trakehner hoppe Dalera BB (se artiklen her). Det var umiddelbart alles forventning at dette føl ville indbringe den helt store bud sum, men denne oplevelse blev publikum snydt for. Føllet blev nemlig ikke fremstillet på auktionen.

 

Dyreste auktionsføl

Det dyreste auktionsføl blev hermed det sorte hingsteføl Herzturm (e. Rhenium), der indbragte 15.000 euro. Idiko (e. Rhenium). To føl gik for 13.000 euro Idiko (e. Rhenium) og Humorist (e. Ivenhoe). Gennemsnitsprisen på de resterende auktionsføl lå på lige under 10.000 euro.

 

Billede

 

Greenwick Park gik for højeste auktionspris ved trakehner sportsheste- og følauktionen, i forbindelse med trakehnernes hingstekåring i Tyskland i den forgangne weekend. Den kårede hingst indbragte som ridehest et hammerslag på 130.000 euro. Greenwich Park
Foto: Stefan Lafrentz)


Tilføjet d. 24-10-2018 kl. 07:55 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider