Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Lugranda vandt 5-års for springheste

Lugranda med Martin Mose Knudsen i sadlen vandt Dansk Ride Forbunds championatsfinale for 5-års springheste, efter en særdeles spændende omspringningsrunde og to Ask heste på anden og tredjepladsen

 

Lygranda vandt 5-års championatet

Efter en særdeles spændende omspringning i Dansk Ride Forbunds championatsfinale for 5-års springheste powered by Pavo kunne Lugranda med Martin Mose Knudsen i sadlen fortjent modtage sejrsdækkenet. Andenpladsen gik til Kalissi Ask og Karen Møller Rohde, mens Cyrano Ask og Søren Møller Rohde tog tredjepladsen.

 

Hæsblæsende omspringning
Otte heste gik videre til omspringningen i finalen for de 5-års springheste på Blue Hors denne lørdag aften. Der blev redet for hvert eneste sekund, og hurtigst med tiden 30.43 og nul fejl var Lugranda og Martin Mose Knudsen, og dermed tog parret førstepladsen i championatet.

 

 

Lugranda fik karakteren 8,3 af dommerne i hovedrunden. Lige i hælene på Lugranda og Martin, kom Kalissi Ask redet af Karen Møller Rohde. Kalissi fik karakteren 8,2 i hovedspringningen, og sprang med nul fejl i tiden 30.75 i omspringningen. Cyrano Ask var en af tre heste, der opnåede karakteren 8,4 (højeste karakter i dagens finale) fra dommerne i hovedspringningen, og i omspringningen blev det nul fejl i tiden 30.80 og en tredjeplads.

 

Se hele resultatet af finalen her

 

Billede

Lugranda med Martin Mose Knudsen i sadlen vandt Dansk Ride Forbunds championatsfinale for 5-års springheste, efter en særdeles spændende omspringningsrunde og to Ask heste på anden og tredjepladsen ( Arkivfoto: Blue Hors)

 


Tilføjet d. 15-10-2018 kl. 08:44 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider