Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danmarks bedste voltigører mødes i Esbjerg

Agria DRF-mesterskaberne og Landsmesterskaberne i voltigering afvikles i den kommende weekend, hvor Esbjerg og Omegns Rideklub er vært for stævnet, der tillige livestreames på Zibrasport.dk.

 

Flot underholdning

Galoperende heste, akrobatik, gymnastik, høj musik og en fantastisk stemning er nøgleordene, når Esbjerg og Omegns Rideklub (EOR) d. 12.- 14. oktober er vært for Danmarksmesterskaberne, Agria DRF-mesterskaberne og Landsmesterskaberne i voltigering. Ca. 200 udøvere vil dyste i weekendens konkurrencer, og en af dem er Sheena Bendixen, der netop er kommet hjem fra VM i USA med en flot 6. plads. Der er gratis adgang til stævnet, men har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi Vestjylland, så livestreamer Zibrasport.dk hele weekenden.

 

Tre dages festlige mesterskaber
Voltigering er en sport fyldt med akrobatik, glæde, adrenalin, musik og ikke mindst sammenhold, også selv om man er konkurrenter. Weekendens mesterskaber afgøres over tre dage, og blandt de mange talentfulde udøvere er der både VM-, EM- og NM-deltagere, blandt andet har værtsklubbens eget juniorhold netop vundet guld ved NM. Fredag er der træning, lørdag står primært på obligatoriske programmer, mens det hele afgøres søndag i Kür, hvor programmerne er sammensat så musik, dragter og udtryk passer sammen.

 

 

Sheena til start i DM
Danmarks pt bedste kvindelige voltigør Sheena Bendixen deltager i Danmarksmesterskabet med Longefører Lasse Kristensen. Parret har netop været til VM i Tryon, hvor de med hesten Klintholms Ramstein imponerede både publikum og dommere, og opnåede en flot 6. plads! Helt konkret er der syv voltigører til start ved DM (individuel senior damer), og der bliver uden tvivl kamp om de eftertragtede medaljer. I Agria DRF-mesterskaberne er der tre i til start i mesterskabet for individuel senior herrer, syv i individuel junior damer, to i individuel children drenge/piger og sidste men ikke mindst fire grupper i holdkonkurrencen for juniorer.

 

Spar Nord i Esbjerg er hovedsponsor
EOR er dybt taknemmelig for at Spar Nord i Esbjerg bakker økonomisk op om stævnet. Direktør Klaus Jensen - Spar Nord Esbjerg, udtaler sig om baggrunden for hovedsponsoratet til Esbjerg og Omegns Rideklub:

"Når Dansk Rideforbund ligefrem opfordrer EOR til at være vært for så stort og krævende et stævne, så er det et kæmpe skulderklap. Et skulderklap som fortjener opbakning fra lokalsamfundet omkring EOR. Mængden af frivillige kræfter der skal til for at få sådan et stævne planlagt og afviklet er enorme, og Spar Nord Fonden glæder sig over at kunne bidrage til at økonomien hænger fornuftigt sammen"

 

Ud over hovedsponsoratet fra Spar Nord, har Esbjerg Kommune også tilkendegivet at hjælpe til med at dække nogle af de mange udgifter forbundet med at afholde så stort et stævne. Ligesom der er sponsoreret mange flotte gaver til både udøvere og publikum fra Duvil og TIKA Rideudstyr. Desuden trækkes der lod om hjælpergaver til mange af de frivillige fra klubbens trofaste sponsorer: Tika Rideudstyr, Duvil, Kokspang Sadelmageri, Gymnastik og Ridesport, SD-Design, Hjortlund Horsetreatment, Helles Rideudstyr.

 

Se programmet for arrangementet her

 

 

Billede

 

Agria DRF-mesterskaberne og Landsmesterskaberne i voltigering afvikles i den kommende weekend, hvor Esbjerg og Omegns Rideklub er vært for stævnet, der tillige livestreames på Zibrasport.dk (.Foto: OAR)

 


Tilføjet d. 10-10-2018 kl. 10:07 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
16-10-18 Sheena ny dansk mester
24-09-18 Sheena endte på en 6. plads i votigering ved VM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider