Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Countdown til årets ISES konference

Den årlige ISES konference for verdens førende hestesportsforskere skydes i gang om få dage i Rom, her deler ledende forskere på verdensplan deres resultater om heste i sporten og forbundne velfærdsudfordringer

 

Startsskuddet til ny forskning

Om få dage lyder startskuddet til flere dagens intensiv forskerkonference i ISES regi. I år hedder lokaliteten eksotiske Rom, og samtidig byder dette års konference på noget af det mest spændende og varierende programmer til dato af de ialt 14. ISES konferencer der med dette års konference har været på programmet.

 

Spækket program

Programmet for dettes års konference består af ikke mindre end 140 indslag i form af forelæsninger i plenum, mundtlige præsentationer og de tilbagevendende plakatpræsentationer af forskningsforsøg, foruden talrige workshops og praktiske demonstrationer, der til sammen udforsker hvad der er bedst og nyest indenfor forskning på hestesportsområdet.

 

 

Bredt tema for konferencen

I år er temaet bredt for konferencen, der dog traditionen tro altid har udgangspunkt i det overordnede tema: heste velfærd. I år forstås dette begreb bredt som: Gode træningsprincipper, gode fodringsprincipper, optimal opstaldning, god mental tilstand, godt helbred og god adfærd, altså gennemgående er den røde tråd for konferencen hvad der er god skik og gode principper for optimal hestevelfærd.

 

To innovative workshops med involvering af de øvrige delegerende udgør også en del af programmet.

 

Verdenskendte forskere

Der er en række verdenskendte og anerkendte forskere der kommer med spændende og banebrydende indlæg. Vores egen hjemlige forsker ISES Hon. præsident og associerede professor ved Århus Universitet, Janne Winther Christensen, er en af de personer der ser frem til dette års konference. "Vi har et antal meget spændende præsentationer der fokuserer på selve grundstenen for hvad god hestevelfærd går ud på", siger Janne Winther Christensen, som selv tidligere har fremlagt meget af hendes forskning på netop enne konference, og som er en af de anerkendte kræfter bag ISES.

 

Relevant for alle med interesse for heste

Hvorvidt du er studerende indenfor faget, professionel indenfor feltet, hesteejer, eller bare hesteentusiast, så tilbyder rigdommen på god forskning der præsenteres på konferencen med sikkerhed mange nye og tankevækkende resultater og konklusioner. De fire dage konferencen varer er uden tvivl spækket med spændende indlæg og lærerige indlæg.

 

Konferencen er åben for alle, og det er en unik mulighed for at udveksle ideer, resultater og erfaringer. Uanset i hvilken retning din interesse går, så byder konferencen på en rigdom af ny viden og vil med sikkerhed være tankevækkende for langt de fleste. Er du frisk på en dejlig efterårstur til det eksotiske Rom, er der hermed en god anledning.

 

Mere information?

Du kan følge med i de sidste nyheder før, under og efter konferencen på de sociale medier her #ISESROME2018.

 

Billetter til arrangementet kan fortsat erhverves frem til 21. september, og ISES medlemmer kan købe billetter til reduceret pris.

 

Du kan indhente yderligere information om programmet, foredragsholdere, lokaliteten, overnatning og turist information på konferencens hjemmeside her

 

Du kan tillige føle med på ISES Facebookside her

 

Billede

 

Billede

 

Den årlige ISES konference for verdens førende hestesportsforskere skydes i gang om få dage i Rom, her deler ledende forskere på verdensplan deres resultater om heste i sporten og forbundne velfærdsproblemer


Tilføjet d. 17-09-2018 kl. 08:15 af i kategorien Forskning.
Tags: Rom og ISES 2018.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
30-05-11 Lamaze og Hickstead på sejrsturné
27-05-11 Fantastisk start i Rom
27-05-11 Emilie 2 x i top i Rom


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider