Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Find på et navn og vind præmier

Dansk Rideforbund har ønske om at finde et nyt navn til breddeaktiviteterne og har udlovet en konkurrence. Udover æren over at have funet på et navn DRF fremover vil benytte, får vinderen også en jubilæumsbog som præmie

 

Find på et navn

Har du et godt nyt navn til Breddeaktiviteterne? Så del dit forslag med Dansk Ride Forbund, og så er det måske dig, der vinder en flot jubilæumsbog.

 

Breddeaktiviteter er en disciplin på lige fod med andre discipliner i Dansk Ride Forbund, og forbundet i kunne godt tænkesig et mere rammende og velklingende navn for aktiviteterne.

 

 

Sammenhold

Eneste krav til navnet er, at det på en eller anden måde skal signalere sammenhold, og det at man er en del af et hold. Alt, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at give dit bud på et nyt navn i tråden under dette opslag på Facebook siderne DRF Klub eller DRF Bredde. Du kan også sende dit forslag til info@rideforbund.dk (mærk mailen Navn til Breddeaktiviteter).

 

Læs mere om konkurrenceaktiviteterne på Dansk Ride Forbunds hjemmeside her

 

Billede

 

Dansk Rideforbund har Find på et nyt navn til breddeaktiviteterne - og udover æren over at have funet på et navn,får vinderes endvidere en jubilæumsbog som præmie (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 12-09-2018 kl. 09:20 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
05-01-17 Spændende arrangementer i januar


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider