Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Guld til Søborggård i Agria military for hold

Det blev til guld til Søborggård Rideklub i Agria DRF-mesterskabet i military for hold på Kallehavegaard Rideklub, hvor ialt 17 hold dystede om titlen

 

Guld til Søborggård Rideklub

Efter tre dage med skøn dressur, terrænridning og ridebanespringning hos Kallehavegaard Rideklub ved Randers kunne klubholdet fra Søborggård Rideklub modtage de eftertragtede guldmedaljer ved Agria DRF-mesterskabet i military for hold. 17 hold var til start, og sølvet gik til Aalestrup Heste og Rideklub, mens Haslev Køre- og Rideforening hold 3 fik bronze.

 

Flot holdindsats

Med samlet 96,6 minuspoint red Mathilde Skrædderdal Andersen på Catch Me, Louise Dyhr Andreasen på Orkidé, Annika Dyhr Andreasen på Haldgårdens Balcorde og Mette Marie Broby-Petersen på Solvangs Morning Suprice sig øverst på podiet i Agria DRF-mesterskabet. Bianca G. Bagge på Incredible B, Susanne Dam på Wolhøjgaards Roserain, Anne-Dorthe Møller på Queen Arielle og Astrid Vibe Skovgaard på Sareiko Fox fik sølv med samlet 101,4 minuspoint, mens bronzen gik til Mia Hastrup på Constantin M, Louise Hededam Ottenheim på Freedom, Thomas Kofoed-Dam på Diamond og Annika Andersen på Carlo Damgård med samlet 101,6 minuspoint.

 

 

Se resultaterne fra stævnet her

 

Billede

 

Det blev til guld til Søborggård Rideklub i Agria DRF-mesterskabet i military for hold på Kallehavegaard Rideklub, hvor ialt 17 hold dystede om titlen ( Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 05-09-2018 kl. 10:46 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider