Topponyer Stil Cup 2018 afgjort

Tidlig finaleklasse

Søndag morgen blev det afgjort, hvem der kan kalde sig vinder af Topponyer Stil Cup 2018.

Finalen blev holdt hos Hovgaard Rideklub, hvor også Agria DRF-mesterskaberne afgøres denne weekend. 14 ponyekvipager var til finalestart, og det blev Gry Dietz Viborg (AAGS) og Poppelgårdens Perfect Copy, der sikrede sig sejren. 2. pladsen gik til Clara Sofie Hilstrøm (SIV) og Daugaards Magnifique, mens Frederikke Anita Skytte (SRKS) og Bjerregårds Liberty blev nr. 3. Stort tillykke til alle!

Om Topponyer Stil Cup
Topponyer Stil Cup er en turnering for ponyryttere mellem 9 og 13 år med øget fokus på rytterens opstilling og indvirkning på ponyen. De fem kvalifikationsrunder er blevet redet i LB3-B og finalen i LA1-B, og de tre bedste fra hver kvalifikation er gået videre til finalen.

Turneringen er blevet afviklet ved C-stævner, og rytterens skal have en gyldig rytterlicens, og ponyen skal være konkurrenceregistreret og ponymålt. Turneringen er åben for ekvipager og ryttere, der inden for kvalifikationsperioden ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 ved C-stævner. Alle tre ponykategorier rider mod hinanden i samme klasse.

Se resultaterne fra klassen her

Læs mere om Topponyer Stil Cup her

Kilde Dansk Ride Forbund

Gry Dietz Viborg (AAGS) og Poppelgårdens Perfect Copy, vandt finaleklassen i Topponyer Stil Cup 2018 på Hovgaard Rideklub søndag morgen den 19. august (Arkivfoto:JP-Photo.dk)

Tilføjet d. 20-08-2018 kl. 12:00 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)