Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Feodoro solgt til Canada

Canada nu sikret sig endnu en lovende dressurhest fra Helgstrand Dressage forud for UVM, nemlig den 7-årige hanoveranervallak Feodoro, som vandt den indledende runde til UVM sidste år for 6-års

 

Store investeringer
Der investeres rigtig mange penge i dressurheste verden over og med dette køb har den canadiske virksomhed Nexolia, et investeringsselskab med fokus på vedvarende energi-projekter, sikret sig endnu en lovende hest til samlingen.

"Feodoro (e. Fürstenball / Rosario) er endnu en i rækken af fantastiske heste fra Helgstrand Dressage. Da jeg så ham for første gang i forbindelse med UVM sidste år, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at her var endnu en fremtidig stjerne", fortæller Vicky Lavoie, indehaver og stifter af Nexolia.

 

Høje forventninger
Dette års UVM nærmer sig og ser man tilbage på de resultater, som Feodoro opnåede sidste år, er forventningerne til hans præstationer i år høje. Feodoro er en velgående vallak med et stort potentiale. I den indledende runde sidste år opnåede han intet mindre end 10 i skridt, 9,2 i galop og kapacitet og sluttede med et gennemsnit på imponerende 9,02 sammen med Simone. ?

"Vi er utrolig glade for, at Vicky har købt denne helt særlige vallak. Han har uden tvivl en meget lovende fremtid og vi kunne umuligt ønske ham et bedre sted. Vicky har valgt at lade Simone ride Feodoro igen i år og det glæder vi os over", siger Andreas Helgstrand.

 

Simone rider Feodora til UVM

Australske Simone Pearce, der er ansat hos Helgstrand Dressage, kommer fortsat til at ride Feodora, som til og med UVM i Ermelo.

"Vi er så glade for, at Simone har sagt ja til at fremvise ham igen, og vi ser frem til at opleve dem i Ermelo. Dette er den tredje hest, som vi har købt hos Helgstrand og jeg kan ikke vente med at få ham hjem til Canada, så jeg kan lære ham endnu bedre at kende", fortæller Vicky.


Feodora flytter efter Ermelo
Købet af Feodoro er endnu et step på vejen til at sikre Canada nogle af de bedste heste til fremtidige stævner.

Feodoro flytter til sit nye hjem umiddelbart efter Ermelo og derefter er planen, at Vicky og Feodoro rejser til Helgstrand Dressage US i Wellington for at ride med ved de mange stævner.

 

Kilde: Helgstrand Dressage

 

Billede

 

Canada nu sikret sig endnu en lovende dressurhest fra Helgstrand Dressage forud for UVM, nemlig den 7-årige hanoveranervallak Feodoro, som vandt den indledende runde til UVM sidste år for 6-års (Arkivfoto)


Tilføjet d. 27-07-2018 kl. 14:03 af i kategorien Ridesport.
Tags: Feodoro.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider