Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

1.500 gratis ridetimer på Landsskuet

Der blev uddelt 1.500 ridetimer på Landskuet i Herning til potielle nye ryttere arrangeret af Dansk Rideforbund, for at give publikum en mulighed for at opleve denne sportsgren og 70 rideklubber står klar landet over, for at byde velkommen

 

Ridning som ny sportsgren

Ridning er både sjov, god motion og godt sammenhold, og det bør alle få lov at opleve. Derfor havde Dansk Ride Forbund taget turen til Landsskuet i Herning i sidste uge for at give publikum en smagsprøve på ridesportens glæder. 1.500 muleposer med forskellige godter og vouchers med en gratis ridetime blev uddelt, og over hele landet står mere end 70 rideklubber klar til at byde indenfor til en ridetime. Publikum på skuet fik også mulighed for at opleve fest og farver til hest på nærmeste hold, da forbundets Landsdelsfinaler blev afviklet for første gang.

 

Kunne du tænke dig at prøve ride?

Kunne du tænke dig at prøve ride?..... Sådan lokkede DRF nye interesserede til sportsgrenen fortæller de i deres pressemeddelelse, som følger:


Vi havde travlt på Dansk Ride Forbunds stand ved Landsskuet - rigtig travlt.

"Det var en fornøjelse, at så mange glade gæster viste interesse for ridesporten og fandt vej til vores stand til en god snak og en gratis ridetime," fortæller forbundets Servicechef Anne Silfwander.

Med støtte fra DIF og forbundet klubber kunne vi uddele muleposer med guf, gulerødder og ikke mindst en voucher til en gratis ridetime hos en af forbundets klubber, og der var rift om dem.

"Vi delte 1.500 poser og vouchers ud, og jeg tror måske endda, vi kunne have uddelt flere. Der var virkelig stor interesse for at prøve at ride, så nu håber vi, at rigtig mange finder vej til vores klubber. Vi er glade for, at mere end 70 klubber står klar til at tage imod, og vi håber, at endnu flere klubber har lyst til at være med", fortsætter Anne.

 

 

Klubber der ønsker at deltage i kampagnen om en gratis ridetime skal henvende sig på info@rideforbund.dk. Den 17. - 19. august er vi også klar med en stand ved Livsstilmessen i Bernstorffsparken, hvor vi igen vil uddele gratis ridetimer. Voucherne kan bruges i rideklubber over hele landet frem til 31. marts 2019. Læs mere her: http://www.gratisridetime.dk.

 

Landsdelsfinalerne skudt i gang med et brag i Herning
Ryttere i alle aldre og på alle typer af heste og ponyer var samlet ved Landsdelsfinalerne, der blev afviklet for første gang ved Landsskuet i Herning. Der blev dystet i aktiviteter som Kvadrille, Pas De Deux, Ponygames, Stilstafetspringning og Parkour & Miljø, og Landsskue-deltagere med egen hest fik også mulighed for at prøve kræfter med breddeaktiviteterne.

 

"Det gik faktisk bedre end forventet. Det er altid spændende, når vi skal afvikle noget for første gang, men alt kørte, som det skulle. Rammerne var rigtig fine, stemningen og konkurrencerne forløb festligt og farverigt, og både frivillige og deltagerne var glade og positive. Det var også rig dejligt at opleve en stor interesse fra landsskuedeltagere, så vi håber, at flere har fået mod på at prøve aktiviteterne," fortæller formand for Dansk Ride Forbunds Breddeaktivitetsudvalg, Eva Stæhr Iversholt

 

2018 er som sagt første år, hvor Dansk Ride Forbund afvikler Landsdelsfinaler. Klubber fra hele landet har gennem året konkurreret for at kvalificere sig til finalerne, hvor Nord- og Syd-afdelingen altså blev afviklet ved Landsskuet, mens Øst-finalerne afvikles ved Livsstilsmessen i

 

Bernstorffsparken i Charlottenlund den 17. - 19. august.

"Både medarbejdere og frivillige har virkelig knoklet for at få arrangementet stablet på benene, og så er det bare skønt, når det glider på skinner, og både frivillige, deltagere og publikum er positive og glade. Landsdelsfinalerne er vores bedste vindue til at vise en festlig og lærerig del af ridesporten, og rammerne i Herning var et godt vindue til at vise aktiviteterne frem. Nu glæder vi os til Livstilsmessen, hvor vi kan byde det sjællandske publikum på et indblik i vores passionerede sport. Jeg vil også gerne takke alle de sponsorer, som har bakket op og gjort finalerne mulige," siger Maibritt Viffeldt, der er projektleder på Landsdelsfinalerne.

 

Kilde: Dansk Rideforbund - Pressemeddelelse

 

Billede

 

Der blev uddelt 1.500 ridetimer på Landskuet i Herning til potielle nye ryttere arrangeret af Dansk Rideforbund, for at give publikum en mulighed for at opleve denne sportsgren og 70 rideklubber står klar landet over, for at byde velkommen (Foto: Dansk Ride Forbund)


Tilføjet d. 14-07-2018 kl. 09:05 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
30-06-10 Landsskuet i Herning åbner torsdag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider