Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hest overlever alligator angreb

En 21-årig rodeohest kom i nærkontakt med en 3 meter lang alligator, men slap mirakuløst med livet i behold. Nu nyder han en velfortjent sygeorlov på sin hjemme farm i Florida, hvor han er i god bedring og kommer sig gradvist over sine kvæstelser

 

Rendevous med aligator

Crown, en 21 år gammel rodeo hest, der har haft sit hjem hos Mike Ramasanto's farm i Newport Richey, Paso County i den alligator plagede Florida, i USA, siden han var blot tre år gammel, overlevede for nylig mirakuløst et ubehageligt rendezvous med en alligator.

 

Crown var søgt til et lokale og velkendte vandhul på farmen, hvor alligatoren formodes at være gået til angreb på den aldrende hest.

 

 

Heldigt sluppet

Mødet med alligatoren efterlod Crown med store dybe åbne sår øverst på bagbenene, men han undslap på mirakuløs vis uden kritiske skader eller i værste fald at ende som middagsmåltid for alligatoren.

 

"Det værste område er hvor der er løsrevet en streng af muskelvæv, men der er ingen skader på knogler, eller nerver" beretter ejeren Mike til pressen og han fortæller videre "Den største skade er at huden over musklerne er revet af. Vi vil behandle skaderne som var det brandsår. Han klarer det godt indtil videre".

 

Sejlivet familiemedlem

Crown er uden tvivl en livskraftig og sej hest, der har været medlem af familien Ramasanto i mere end 18 år. Selvom han er stoppet med at udøve den hårde rodeo top-sport for to år siden, har den aldrende hest fortsat været i arbejde hos Mike's datter hvor han har været anvendt til de lette klasser med udsortering af kvæg.

 

At han er gjort af et særligt stof understreger dyrlægen også, der tilså ham efter skaden. "Crown har et fremragende helbred, og det vil helt sikkert gavne ham i hans heling. Vi forventer han er tilbage 100% indenfor 10 måneder. Desværre vil han ikke længere deltage i rodeo, men han bliver en fantastisk hest til at lære mit barnebarn at ride rodeo".

 

Billede

 

Crown med sit flænsede bagben - men heldigt undsluppet

 

Alligatorer en tiltagende plage

Familien regner med at alligatoren fortsat befinder sig på deres jord. Den er endnu ikke indfanget. I Florida, er alligatorer imidlertid noget man skal affinde sig med, ligesom det er som at trække en lotto-kupon at få tilladelse til at indfange dem.

 

Mike er ikke helt enig i den politik, da genen fra angreb fra alligatorer forekommer at være for opadgående i Florida. Du må kun nedlægge en alligator såfremt den har dræbt husdyr på din farm, ellers skal du tilkalde myndighederne og alle alligatorer over 2 meter lange bliver så slået ned. Alene indenfor de seneste fem dage har der været tre alligator angreb i Florida. Mike har dog aldrig tidligere oplevet at en hest er blevet angrebet.

 

Kilde: Horse and Hound

 

Billede

 

En 21-årig rodeohest kom i nærkontakt med en 3 meter lang alligator, men slap mirakuløst med livet i behold. Nu nyder han en velfortjent sygeorlov på sin hjemme farm i Florida, hvor han er i god bedring og kommer sig gradvist fra sine kvæstelser


Tilføjet d. 19-07-2018 kl. 09:40 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-01-20 Agnete trives i Florida
26-10-15 Horribelt fund af slagtet Grand Prix hest
26-12-13 Lars Petersen gifter sig
05-03-11 3. sejr til Emilie Martinsen
08-02-11 Emilie vandt i Florida
07-03-10 Dansk stortriumf i Palm Beach, Florida


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider