Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Eksklusive stutteribesøg til vinderne af klubturneringen

Når Landsdelsfinalerne Nord og Syd afvikles i weekenden, kåres de første vindere af klubturneringerne også. Gennem hele sæsonen og ved Landsdelsfinalerne har klubberne nemlig kunnet samle point i breddeaktiviteter til klubturneringen

 

Fællesskab og klubånd

Klubturneringen handler om at skabe fællesskab og klubånd i klubberne, og derfor er præmierne til de vindende klubber en oplevelse for hele klubben i form af spændende stutteribesøg hos de danske stutterier: Katrinelund, Stald Bøgegården og Stutteri Springborg.

 

Vinderne får stutteribesøg

Vinderne af årets klubturneringerne vinder et eksklusivt stutteribesøg, hvor alle fra klubben inviteres til et besøg hos stutteriet og ser føl, plage og heste, på mark stald og under træning. Her får medlemmerne mulighed for at spørge ind til avl, træning og få en masse gode råd og erfaring fra top erfarne hestefolk og ikke mindst komme tæt på hverdagen, arbejdet og den passion der er fundamentet for et stutteris succes.

 

 

Nord - Katrinelund
Vinderne af klubturneringen i Landsdelsfinalen NORD vinder et stutteribesøg hos Katrinelund på Mors. Katrinelund er en af Danmarks absolut førende hingstestationer og tilbyder et bredt udvalg af internationale anerkendte dressur- og springhingste. Deres hingsteliste er proppet med anerkendte avlshingste fra ind- og udland, og eftersom at Katrinelund har eksisteret i snart 30 år, er der masser af gode hestehistorier at dele ud af.

 

Syd - Bøgegården

Den familiedrevet Stald Bøgegården i Bolderslev, bliver udflugtsmålet for vinderne af klubturneringen i Landsdelsfinalen SYD. Bøgegården er passionerede avler af både spring- og dressurheste og med fantastiske heste som Bøgegårdens Santiago og Bøgegårdens Zidane, har stutteriet for længe siden slået sit navn fast med syvtommersøm i dansk avl.

 

Øst - Springborg

Landsdelsfinalen ØST afvikles i forbindelse med livstilsmessen i Bernstorffparken i august. Her får vinderne af klubturneringen et stutteribesøg hos Stutteri Springborg ved Skævinge, der avler dressurheste af høj international kvalitet. Stutteriets avlsmål er at avle ædle, elegante og velgående dressurheste, og der udvælges derfor de bedste dressurhingste i verden til stutteriets hopper. Springborg har et hav af resultater med deres heste, og der bliver helt sikkert meget at tale om, når klubben kommer på besøg.

 

Læs mere om klubturneringen her

 

Kilde Dansk Ride Forbund

 

Billede

 

Når Landsdelsfinalerne Nord og Syd afvikles i weekenden, kåres de første vindere af klubturneringerne også. Gennem hele sæsonen og ved Landsdelsfinalerne har klubberne nemlig kunnet samle point i breddeaktiviteter til klubturneringen (Arkivfoto: Tine Lessél)


Tilføjet d. 06-07-2018 kl. 08:23 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-02-19 Ny cup til militaryrytterne
08-02-19 Sportsplanerne i military
08-02-19 Nyt koncept for holdmesterskab i springning
07-02-19 Dorthe Ballegaard ny holdkaptajn i voltigering
05-02-19 Militaryryttere til opstartsmøde på Blue Hors
01-02-19 Hvad er resultatfrigørelse af hest eller pony?
31-01-19 Morten R. Rodwill ny Generalsekretær i DRF
29-01-19 Få inspiration og viden til elevskolen
28-01-19 Træningssamling i spring for junior- og ungryttere
18-01-19 Dressurrytter med ambitioner?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider