Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gratis ridetimer hos 70 rideklubber!

Mere end 70 af Dansk Ride Forbunds rideklubber udlover gratis ridetimer til børn og voksne, der godt kunne tænke sig at prøve at komme til hest. Vouchers uddeles på Landsskuet i Herning og livsstilsmessen i Bernstoffparken

 

Har du lyst til at prøve at ride?

Kunne du tænke dig at prøve at ride? Så besøg Dansk Ride Forbunds stand ved enten Landskuet i Herning eller livstilsmessen i Bernstorffparken og få en voucher til en gratis ridetime i en rideklub. Mere end 70 af Dansk Ride Forbunds rideklubber udlover gratis ridetimer til børn og voksne, der godt kunne tænke sig at prøve at komme til hest. DRF glæder sig til at se jer i Herning eller Bernstorffsparken.

 

Kom tæt på hestene
Der er så mange gode ting ved at gå til ridning. Der er samværet med heste og ponyer, der er masser af naturoplevelser, der er et unikt fællesskab omkring hestene, og så er det rigtig, rigtig god motion. Med en voucher til en gratis ridetime har du mulighed for at få en føling med de mange gode ting, der følger med ridesporten og ikke mindst komme helt tæt heste og ponyer.

 

 

Stor opbakning fra klubberne
Dansk Ride Forbund har en strategisk målsætning om at få flere til at dyrke ridesporten i rideklubberne, og derfor spurgte vi tidligere på året vores klubber, om de kunne tænke sig at udlove gratis ridetimer til børn og voksne, der kunne tænke sig at prøve en tur på hesteryg. Tilslutningen har været overraskende stor, og de mere end 70 klubber, der har meldt sig, synes, at det er et rigtig godt initiativ, der kan være med til at synliggøre glæderne ved samværet med heste og ridning.

http://www.gratisridetime.dk kan du se hvilke klubber, der udlover ridetimerne, og hvordan voucheren skal bruges.

 

Kunne din klub også tænke sig at være med, så er det bare at sende en mail info@rideforbund.dk

 

Billede

 

Mere end 70 af Dansk Ride Forbunds rideklubber udlover gratis ridetimer til børn og voksne, der godt kunne tænke sig at prøve at komme til hest. Vouchers uddeles på Landsskuet i Herning og livsstilsmessen i Bernstoffparken ( Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 21-06-2018 kl. 17:40 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
29-01-21 Der afholdes fortsat ponymålinger
29-01-21 Mentor-weekend i distance aflyst
23-01-21 Agria flyttes til efteråret
23-01-21 Relevante corona-informationer fra Dansk Ride Forbund
27-12-20 Kompensationsmuligheder og hjælpepakker
27-12-20 U25-vinder uden finale
08-12-20 ECCO Cup U25 og Bundgaard Byg Cup aflyst
08-12-20 Corona restriktioner igen
08-12-20 Ændringer i opgradering fra C til B-licens for ponyryttere
04-12-20 Reviderede bestemmelser under DRF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider