Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kasper H. Hansen sejrede til DM for senior

I overlegen stil blev det Kasper H. Hansen der løb med sejren på hans superhest Jemousin van den Dael, efter han som eneste rytter lykkedes at ride alle runder fejlfrit - hvis man lige fraregner en enkel tidsfejl.

Med nerver af stål red Kasper H. Hansen sikkert rundt i de to afgørende runder til DM for senior hos Absolute Horses i Sommersted. Alle rytterne havde fredag redet deres første afdeling, og finalen bestod at to runder og en evt. omspringning.

Kasper var den eneste af i alt 4 ryttere, der kom ind med 0 fejl, som lykkedes at ride første runde af finalen fejlfrit. Han kunne dermed gå ind i den afgørende finalerunde med den viden, at hvis han bare kunne levere en fejlfri tur, så var han sikker på at have vundet dette års mesterskabstitel. Faktisk var der plads til både 4 og 8 fejl, for vi skulle helt ned på 9 fejl, før tre ryttere skulle mødes i en omspringning om de resterende to medaljer.

Det lykkedes Kasper H. Hansen at ride fejlfrit - eller rettere med en enkel tidsfejl, men sådan en tidsfejl tæller næsten ikke i denne sammenhæng, og slet ikke når guldmedaljen er sikret!

Det lykkedes ikke nogen af de resterende fejlfrie rytter fra førstedagen at kvalificere sig til omspringningen. Det blev Thomas Sandgaard med Amarone, Søren Nørgaard Pedersen med Tailormade Sandros S Bella samt Søren Møller Rohde med Todt Un Prince Ask.

I lighed med juniorernes mesterskab blev medaljerne fordelt af antal fejl i omspringningen, og ikke på tiden. Det blev Thomas Sandgaard der som eneste rytter red fejlfrit i omspringningen i tiden 5218 sekunder, Søren Nørgaard Pedersen red med 4 fejl i tiden 45,81 sekunder og Søren Møller Rohde der red med 8 fejl i tiden 47,51 sekunder.

Den samlede resultatliste kan ses her.


Tilføjet d. 18-06-2018 kl. 19:06 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider