Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Phillipa Linde løb med sejren i DM for U18

Det var en spændende finale til DM for junior hos Absolute Horses i Sommersted i går. Efter at være eneste rytter der var fejlfri i alle runder, blev det Phillippa Wildfang Linde der løb med sejren. Resten af medaljerne skulle der en omspringning til at fordele.

7 juniorryttere kom ind i finalen med 0 fejl. Finalen bestod af to runder, og ud af de 7 ryttere lykkedes det 5 af dem at ride fejlfrit i finalens første runde. Men den afgørende runde gjorde det klart, at alle ryttere med samlet 4 fejl skulle mødes i en omspringning. Kun en rytter lykkedes at ride finalen fejlfrit, og det var Phillippa Wildfang Linde med Casmann.

Rytterne der skulle mødes i en omspringning var Alexander Godsk på Cabrio, Cecilie Kjær med Darcon II Z og Caroline Nørgaard Winter med Cario. Der var ikke nogen tvivl i Alexanders sind om at denne sølvmedalje ville han vinde. Han red hurtigt og snævert rundt, og han sikrede sig sølvmedaljen da han var både fejlfri og den hurtigste af alle rytterne i omspringningen. Hans tid var 34,11 sekunder. Bronzemedaljen gik til Cecilie Kjær, efter at hun havde redet en sikker tur rundt i omspringningen - dog faldt der en bom undervejs, men det gjorde ikke nogen forskel på den samlede stilling, da Caroline Nørgaard Pedersen havde fået to bomme, og selvom tiden var hurtig, var det en bom for meget til en medalje.

Den samlede resultatliste kan ses her.


Tilføjet d. 18-06-2018 kl. 18:52 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider