Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Jessia Toelstang vinder DM for U21

I første afdeling af DM for U21, var der en hel del udfordringer for de unge ryttere. Hele 12 ekvipager lykkedes ikke i at gennemføre første afdeling ud af 30 ekvipager, og bl.a. en af favoritterne røg ud på denne bekostning. Men hun kom stærkt igen på sin anden hest i lørdagens finale. 7 ryttere kom ind i dagens finale med 0 fejl.

 

Finalen bestod af to runder. Kun 12 ryttere var til start i finalen, da flere ryttere havde været nødt til at vælge, hvilken hest de ville starte i finalen, efter at have startet to heste i den indledende runde.

Af de 7 ryttere som lykkedes at ride fejlfrit i den indledende runde, lykkedes det kun tre ryttere at ride første runde i finalen fejlfrit - det var Jessica Toelstang på Bjerglunds Capari, Benedikte Rie Truelsen med Cassina Z og Clara Hallundbæk med Dakar. Kun en enkel rytter lykkedes at ride med kun en bom i første runde - det var Josephine Bøgh med Laurenz 29.

Både Jessica og Benedikte lykkedes også at ride fejlfrit i anden runde, og dermed var det sikkert at de skulle mødes i en omspringning om guldet. Desværre for Clara tabte hun muligheden for en omspringning om alle tre medaljer, da der faldt en enkel bom i anden runde - men Josephine Bøgh fik kæmpet sig tilbage med endnu en fejlfri runde, og så stod det klart at der også skulle en omspringning til om bronzemedaljen.

Det blev Josephine Bøgh der trak sig sejrsridt ud af den første omspringning og dermed vandt bronzemedaljen. Og selvom Josephines tur så hurtig ud - og var hurtig nok til bronzemedaljen - så var den ikke hurtig nok til en guldmedalje. Overlegent vandt Jessia Toelstang guldmedaljen foran Benedikte Rie Truelsen, efter at hun red fejlfrit med tiden 32.74 sekunder. Benedikte red med 35.20 sekunder, og måtte tage til takke med sølvedaljen. I kampen om bronzen var Josephines tid 33.49 sekunder foran Clara Hallundbæk der også kom fejlfrit rundt, dog i tiden 35.60 sekunder.

Den samlede resultatliste kan ses her.


Tilføjet d. 17-06-2018 kl. 00:42 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider