Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Asian Games - Birgitte Byrialsens første opgave

Danske Grand Prix rytter Birgitte Byrialsens første opgave som nyudnævnt kinesisk landsholdstræner, bliver at træne og sætte det kinesiske dressurlandshold til Kinas deltagelse ved 2018 Asian Games i slutningen af august måned

 

Dansk træner til kinesisk dressurlandshold

For nylig blev det annonceret at den danske Grand Prix rytter Birgitte Byrialsen er blevet udnævnt til ny landstræner for det kinesiske landshold i dressur. Hendes først større opgave som officiel landsholdstræner, bliver at træne og udpege det kinesiske landholdshold til 2018 Asian Games, der afholdes i Jakarta i indonesien i dagene den 20-23 august 2018.

 

Ikke uvant opgave for Birgitte Byrialsen

Det er imidlertid ikke en uvant opgave for Birgitte Bryialsen at træne kinesiske dressurekvipager. Faktisk blev udpegelsen af Birgitte som ny landstræner besluttet, efter at Birgitte og hendes kinesiske dressurekvipager fra Guandon vandt både guld for hold og individuelt guld ved de kinesiske mesterskaber i dressur i dagene 25-27 maj i år.

 

 

Birgitte Byrialsen har siden 2004 været cheftræner på netop Guardon ridecenteret, og det var frugten af dette arbejde der blev høstet i maj, og var afgørende for at indbringe hende jobbet som kinesisk landstræner umiddelbart herefter.

 

Om den konkrete forestående udfordring ved 2018 Asian Games udtaler Birgitte Byrialsen til pressen: "Denne konkurrence var særlig vigtig for os, fordi det var den sidste kvalificerende konkurrence for 2018 Asia Games. Nu ved vi at vores ryttere Gu Bing og Huang Zouqing er to ud af samlet fire rytter, der skal udgøre det nationale hold" udtalte Birgitte Byrialsen efterfølgende.

 

Zouquin vandt individuelt guld og Bing individuelt sølv ved de kinesiske mesterskaber i maj måned 2018.

 

Læs mere om 2018 Asian Games her

 

Billede

 


Tilføjet d. 16-06-2018 kl. 17:20 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
08-07-11 Kafelnikov solgt til Kina


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider