Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Roskilde Dyrskue summer af aktivitet og kvalitetsheste

Roskilde Dyrskue er i fuld gang med masser af hesteaktiviteter under den bagende sol. Hestene er pudset op til den årlige begivenhed. De første præmieringer fandt sted fredag, og det kan allerede nu konstateres at niveauet i år er rigtig højt på de bedømte heste

 

Masser at se på Roskilde Dyrskue

Roskilde Dyrskue er igen i år badet i sol og høje temperaturer. Pladsen summer af aktivitet af dyr og mennesker i en skøn sammenblanding, med spændende madboder, og bugnende stande med varer der lokker købelystne gæster til, og ikke mindst hestene, der er pyntet fint op til årets faste tradition - og det faste indslag med racernes indbyrdes kamp om skuts bedste heste i deres kategori.

 

Bedømmelserne af heste i fuld gang

Bedømmelserne er fuldt i gang og der er allerede uddelt mange rosetter og præmieringerne har allerede fundet deres første vindere.

 

Anden gang lykkens gang!

Titlen som årets Sjællandspræmiehingst på Roskilde Dyrskue gik til Dartmoorhingsten Edals Vagant, der sidste år måtte se sig slået med et enkelt point. I år 2018 lykkedes det så og tilmed med fine karakterer. Der var mange 9- og 10-taller fra dommerne, hvilket samlet løb op på 197 point, i et felt af mange gode hingste: "Det er en fantastisk veludviklet og storrammet Dartmoor-hingst af prima type. Den har en velbegrundet selvtillid", udtalte Martin Bloch fra dommerpanelet.

 

Dommerne løftede 10-taller i vejret for at hædre årets Sjællandspræmiehingst, af dens ejer 20-årige ejer Sabine Munksgaard

 

Andenpladsen, med 193 point, gik til Welsh Cob-ponyen Thers Rock'N Roll e. Thers Red Rocketer.

 

Tredjepladsen gik til Shirehingsten Trem Y Wyddfa Major Oliver e. Trem Y Wyddfa Courage, som startede med at tage føringen med flotte 192 point.

 

 

Skuets Bedste føl - Dansk Varmblod

Føllene har været på banen, og her blev det et Dansk Varmblods føl der løb med sejren. Igen i år var kvaliteten høj og konkurrencen derfor skarp, og det var en vanskelig opgave for dommerne at udvælge det bedste føl blandt de mange fine repræsentanter for de forskellige racer.

 

"Kvaliteten i konkurrencen var usædvanligt høj i år. Kvaliteten var usædvanlig høj i år. Der var så mange gode føl i år, at vi måtte sende mange ellers rigtig gode føl tidligt ud af konkurrencen. Alle føl i andensorteringen var gode nok til at blive placeret. Det er flere år siden, der har været så mange gode". udtalte Martin Bloch, en af de tre dommere fra dommerpanelet, der tillige fremhævede føllenes dynamik, motor og takt.

 

Vinderen blev et DV-føl efter Franklin. Føllet blev præsenteret af Tina Andersen fra Søllested præsenterede sammen med moderhoppen Østergaard's Lambada e. Fassbinder, der på forbilledvis dansede rundt på pladsen.

Andenpladsen gik til et Welsh Cob (section D)-føl efter Avonvalley Great Briton fra Karoline Hansen, Ubberup Mark). "Føllet her havde en god forpart og formåede at kigge op. Et rigtig flot føl, som var interesseret i verden", udtalte Martin Bloch.

 

Tredjepladsen gik til et Dansk Sportspony-føl efter Rolsteds Don Disco, fra Stald KP v/Kasper Petersen, Ringsted.

 

I dag lørdag er det hopperne, der skal konkurrere om at blive "skuets bedste". Fra klokken 11-11.45 er det bedste 3-års hoppe, der skal findes, mens bedste følhoppe findes klokken 13-14 og bedste 2-års hoppe bliver afgjort fra 17.30-18.30. Alle konkurrencer finder sted i Ring 1.

 

Billede

 


Tilføjet d. 09-06-2018 kl. 12:51 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider