Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skal din hest med til UVM?

Overvejer du om din DV'er eller renstammede trakehner er et emne til at repræsentere Danmark ved UVM i dressur til august i år, så er det nu du skal tilmelde dig til iagttagelsesklasserne, hvor det bliver efter først-til-mølle princippet. Du skal være hurtigt ude, for der forventes at blive rift om pladserne, og efteranmeldinger kan ikke påregne at få plads

 

Skal din hest prepræsentere Dammark til UVM?

Har du en DV'er eller en renstammet trakehner og tænker du, at din hest er et oplagt emne til at repræsentere Danmark ved UVM i dressur i Ermelo i august måned, så har du mulighed for at tilmelde den iagttagelsesklassen på Broholm.

 

Den danske udtagelse til UVM i Ermelo den 2. - 5. august 2018 vil i lighed med 2017 foregå på Broholm i forbindelse med DM i dressur, således at dommerne bedre kan bedømme de unge hestes reaktioner i større rammer, som de vil blive udsat for i Ermelo.

 

 

Da det er det første udtagelsesstævne, og antallet af starter er begrænset på grund af DM- stævnet, vil der efter førstedagen (lørdag), hvor alle tilmeldte ekvipager skal ride, blive foretaget en frasortering, således at 27 heste går videre til andendagen (søndag).

 

Til DM-stævnet vil ekvipagerne blive bedømt af O-dommer og det danske landsholds holdleder, Helle Krasnik Trolle, U18/U21-landtræner og berider Dennis Fisker samt landstræner Natalie zu Sayn-Wittgenstein.

 

Der opfordres til, at man melder til i god tid og senest den 18. maj 2018. Dette gælder også ekvipagerne i Bruttotruppen. Efteranmeldinger kan ikke påregne at få plads, men vil blive sat på en venteliste.

 

Hvem indgår i bruttotruppen?

Bruttotruppen udpeges på baggrund af championaterne i de to avlsforbund i Danmark, der er medlem af WBFSH, nemlig TAF og DV, samt Dansk Ride Forbunds Championat i 2017:

  • 5-års: Zhaplin Langholt (DV), Lindballes Just Perfect (DV), Silverstone Melody (DV), Atterupgaards Delorean (DV), Favour Gersdorf (DV), Delizia (DV), UNO Elando (DV), Bournonville (DV), Møgelvang Ferrari (DV), Hécula von Hestbjerggård (TAF), Kassandra Carmen (TAF).
  • 6-års: Hesselhøj Donkey Boy (DV), Stenagers Wyatt Earp (DV), Atterupgaards Botticelli (DV), Vichy Pax (DV), Zippo M.I. (DV), Uniquehors Delux (DV), Alphabeat (TAF), Utzon (TAF).
  • 7-års: Red Diamant (DV), Heiline's Danciera (DV), Ellegårdens San Droneur (DV), Polka Sensation Nexen (DV), Amour Kilen (DV), Kut'n'Move (TAF), Oleander (TAF).

Bruttotruppen kan også ses her

 

Kort oprids over skæringsdatoer til UVM 2018:

  • Ultimo marts: Offentliggørelse af UVM-bruttogruppen på de to avlsforbunds hjemmesider
  • 18. maj 2018: Deadline for fremsendelse tilmeldingsskema med henblik på deltagelse i UVM-iagttagelse med frasortering til DM-stævnet på Broholm
  • Maj 2018: Bestilling af boks via DRF Go til DM-stævnet
  • 1. juni 2018: Deadline for ansøgning af wild-card
  • 7. til 10. juni 2018: Iagttagelse med frasortering på Broholm
  • 26. juni 2018: Endelig udtagelse til UVM 2018 på Vilhelmsborg

Den endelige udtagelse på Vilhelmsborg sker på baggrund af programridning i det indledende FEI-programmer samt indlagte øvelser fra finaleprogrammet. Her vil ekvipagerne blive bedømt og udtaget af O-dommer Helle Krasnik Trolle samt U18/U21-landstræner Dennis Fisker, der tillige vil give sparring til rytternes videre arbejde.


Den endelige udtagelse vil ske på baggrund af det samlede billede fra alle tre ridt.

 

Find online tilmeldingsformularen her

 

Billede

 

Skal din DV'er eller renstammede trakehner repræsentere Danmark ved UVM i dressur til august i år, så er det nu du skal tilmelde dig til iagttagelsesklasserne, hvor det bliver efter først-til-mølle princippet. Du skal være hurtigt ude, for der forventes at blive rift om pladserne, og efteranmeldinger kan ikke påregne at få plads (Arkivfoto: FEI)

 


Tilføjet d. 06-05-2018 kl. 19:50 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
10-06-18 UVM-kandidaterne er udpeget


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider