Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrand går ind i salg af springheste

Rolf-Göran Bengtsson og Helgstrand Dressage har netop indgået et samarbejde omkring salg af elitespringheste under navnet Bengtsson & Helgstrand GmbH.

Den nye virksomhed vil have fokus på elitespringheste. Rolf-Göran skal sammen med sin kone, Evi, stå i spidsen for den nye salgsstald, som drives fra deres nuværende sted i den tyske by, Itzehoe.

Rolf-Göran Bengtsson er anerkendt som en af verdens bedste springryttere og blandt hans mange imponerende resultater kan nævnes: to OL-medaljer i hhv. 2004 og 2008, 4 europamesterskabsmedaljer, herunder en guldmedalje i 2011 samt vinder af the Global Championship Tour i 2016. Rolf-Göran bliver ansvarlig for hestenes træning og uddannelse i Bengtsson & Helgstrand GmbH.

Helgstrand Dressage blev grundlagt i 2008 af OL-bronzevinder Andreas Helgstrand og er i dag en af verdens største salgsstalde for elitedressurheste med hovedsæde i Danmark samt underafdelinger i USA og Tyskland.

- Vi er utrolig glade for det nye samarbejde med Rolf-Göran og hans kone, Evi, som vi har kendt i mange år, fortæller Andreas Helgstrand. Ved at kombinere vores erfaring med at opbygge en succesfuld salgsstald med Rolf-Görans unikke talent inden for springning, mener vi, at dette er en fantastisk mulighed for at tilbyde vores kunder, ryttere og avlere noget helt særligt.

- Vores mål er at opbygge en salgsstald for springheste med det samme fokus på kvalitet, kundeservice og med tiden et bredt udvalg af salgsheste, som Helgstrand Dressage tilbyder inden for dressurverdenen i dag, fortæller Rolf-Göran. Med det mål for øje, er Helgstrand Dressage den ideelle partner for os.

Pressemeddelse


Tilføjet d. 25-04-2018 kl. 17:13 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider