Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flotte præmier til Landsdelsfinalerne

Når Landsdelsfinalerne NORD & SYD og Landsfinalerne ØST afvikles i løbet af sommeren, så er der flotte præmier til vinderne af de forskellige aktiviteter, da Dansk Ride Forbund har indgået en aftale med Eldorado, VIFFELDT Safety-System og Pavo, der alle bakker om breddeaktiviteterne og udlover gaver til vinderne af finalerne

 

Pavo, Eldorado og Viffeldt Safety-System støtter bredden
Der er masser af aktiviteter ved Landsdelsfinalerne, der for første gang i år er delt op i en NORD & SYD (Landsskuet i Herning) og en ØST (Bernstorffparken) finale. Finalerne er kulminationen på sæsonens breddeaktiviteter rundt omkring i landet, hvor formålet er, at det skal være sjovt for heste, ryttere og ikke mindst tilskuere.

 

Alle andre og typer

Ryttere i alle aldre og heste og ponyer af alle typer mødes til nogle dage med fællesskab, sammenhold, lege og ikke mindst konkurrencer. Sidstnævnte bliver yderligere krydret med flotte præmier fra Eldorado, Viffeldt Safety-System og Pavo til de dygtige og heldige vinder af aktiviteterne. Således er der gavekort fra VIFFELDT Safety-System til vinderne af Stilfstafetspring og gavekort fra Pavo til vinderne af Ponygames og Parkour & Miljø, mens vinderne af Kvadrille og Pas De Deux kan se frem til præmier fra Eldorado.

 

 

Tilmelding på Go!
Landsdelsfinalen NORD & SYD afvikles ved Landsskuet i Herning den 5. - 7. juli, mens Landsdelsfinalen ØST finder sted i forbindelse med Bernstorff Ridebane - Livstilsmesse i Bernstorffparken den 17. - 19. august.


Der er nu åbent for tilmeldinger til finalerne på DRF Go!

 

Kilde: Dansk Ride Forbund

 

Billede

 

Når Landsdelsfinalerne NORD & SYD og Landsfinalerne ØST afvikles i løbet af sommeren, så er der flotte præmier til vinderne af de forskellige aktiviteter, da Dansk Ride Forbund har indgået en aftale med Eldorado, VIFFELDT Safety-System og Pavo, der alle bakker om breddeaktiviteterne og udlover gaver til vinderne af finalerne (Arkivforto)

 


Tilføjet d. 21-04-2018 kl. 15:34 af i kategorien Ridesport.
Tags: Landsfinaler.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
02-08-13 HN's vindere til Landsfinaler 2013
28-06-13 Mød HN til Landsfinalerne på Vilhelmsborg
04-07-11 Vinderen søndag eftermiddag til landsfinalerne
23-06-10 Mød Heste-Nettet til Landsfinaler Århus


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider