Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Beezie Madden fortsat i front i Paris

Beezie Madden lagde sig overlegent i spidsen af World Cup finalen i torsdagens første runde. Den form gentog Beezie i fredagens anden runde af World Cup finalen, og hun ligger nu alene i spidsen med en boms forspring.

Banedesigneren havde sørget for en tilpas svær bane - ikke mange ryttere red banen fejlfrit, og især tiden skulle vise sig at være et problem for flere af rytterne. Men i alt nåede ni ryttere med til omspringningen.

Som en af de første i omspringningen var franske Simon Delestre med Chesall Zimequest. Hjemmebanepublikum heppede uden tvivl på Simon, men de måtte sukke dybt da forkanten på den sidste okser trillede ud af holderne, mens Simon var på vej igennem mål. Med en tid på 35,57 sekunder, blev det til en placering som nr. 9.

 

Yderligere to ryttere fik en bom rundt på banen - det var forsvarende mester McLain Ward på HH Azur og Douglas Lindelöw med Zacramento. For begges vedkommende var det den snævre vendning rundt til dobbeltspringet, der bestod af dobbelt-lodret, der gjorde at de kom for tæt og indspringet faldt. Men begge tider var hurtige - hhv. 32,74 sekunder og 32,85 sekunder. Tiderne var gode nok til at de var kommet helt i spidsen, hvis bare ikke bommen var faldet.


Top 3 red også alle hurtigt, men lige en tand mere sikkert rundt. Harrie Smolders var også i den første halvdel af omspringningen, og han fik sat godt fra start af på den altid velspringende Emerald. De krydsede mållinjen fejlfrit i tiden 33,44 sekunder, og det skulle vise sig at række til en 2. plads.

Næstsidste rytter var Henrik von Eckermann på Toveks Mary Lou. Her blev også redet en super runde, men tiden var lige en tand langsommere end Harrie's, og med tiden 33,92 sekunder måtte han tage til takke med 3. pladsen.

 

Som sidste rytter på banen kom Beezie Madden på Breitling LS. Hun red en helt suveræn tur, og det var den sidste linje der gjorde at hun lige nåede at ride hurtigere end Harrie. Hun fik redet derned på de planlagte 8 galopspring, hvor Harrie undervejs ombestemte sig og red 9. Det betød at Beezie kom i mål i tiden 33,22 sekunder, og dermed også vandt anden runde!

 

 

Finalen består af de to sidste og afgørende runder. Første runde starter søndag kl. 14.00, hvor anden runde starter 16.35.


Tilføjet d. 14-04-2018 kl. 23:55 af i kategorien Ridesport.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider