To danske Grand Prix-sejre i Belgien

I dag blev det til intet mindre end to danske sejre i Lier i Belgien. De sidste tre dage har en række danske ekvipager, men det blev de to unge ryttere Noona Wildfang Linde og Camilla Mortensen der løb af med de to Grand Prix-sejre.

Det blev Noona Wildfang Linde der med Chelino 3 tog sig af childrenrytternes 125 cm store Grand Prix, efter de med to fejlfrie runder og en omspringning der sluttede i tiden 36.97 sekunder kunne tage imod trofæet. Der blev fra Noonas side af redet en overbevisende omspringning med over 2 sekunder ned til andenpladsen.
Resultatet af klassen kan ses HER.

Det var med Handybeat, at Camilla Mortensen kunne kalde sig vinder af juniorernes 140 cm Grand Prix, efter at de også red to fejlfrie runder, hvor omspringningen blev redet i tiden 40,62 sekunder. Det var næsten hele tre sekunder hurtigere end andenpladsen.

I klassen blev det også til en placering til Phillipa Wildfang Linde på Casmann 2, efter at de havde redet en fejlfri runde på forhindringerne, men med 3 fejl for overskridelse af den fejlfrie ridetid.

Jessica Toelstang tog sig af tredjepladsen i U25 rytternes Grand Prix med Bjerglunds Campari, hvor de red to fejlfrie ture med en omspringningen i tiden 38,76 sekunder, hvilket var lige over et sekund langsommere end vinderen Max Haunhorst med Chaccara, der vandt med tiden 37.71 sekunder.

Resultatet af samtlige klasser til stævnet kan ses HER.

Tilføjet d. 02-04-2018 kl. 23:57 af i kategorien Ridesport.