Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Opdrættermedalje tildelt Blue Hors Zackerey

En hel sjælden begivenhed indtraf ved Dansk Varmblods hingstekåring ved den afsluttende kåring af hingstene. Den 4-årige Blue Hors Zackerey blev tildelt en avlermedalje af guld! Dette er kun fundet sted 6 gange tidligere i hele DV's historie!

 

Sjælden opdrættermedalje af guld

Ved Dansk Varmblods Hingstekåring, fik én af de fremstillede unghingste særlig opmærksom og hæder ved kåringsceremonien. Hingsten er den 4-årige Blue Hors Zackerey, der efter Blue Hors Zack / Sandro Hit og opdrættet af Tove og Ove Møller Nørgaard i Avlum.

 

Zackerey blev tildelt en opdrættermedalje af guld, hvilket er en yderst sjælden begivenhed. Zackerey er alene den syvende hingst nogensinde der tildeles en guldmedalje i Dansk Varmblod regi. Zackerey tildeles denne ære af kåringskommission idet han fremhæves for at være idealmålet på en moderne sportshest.

 

 

Kåringskommissionen udtaler endvidere: "Blue Hors Zackerey er ud af en verdenskendt hoppestamme, han står skarpt og flot i typen, som han også har fået et 10-tal for"

 

Præstationsstærk afstamning

At han i dag kan pryde sine avlere med en guldmedalje er ikke en tilfældighed. Han bærer masser af præstation i sine blodlinjer. Faderen Blue Hors Zack har netop placeret sig som nr. 15 på FEI´s verdensrangliste, og har som bekendt igennem en årrække været far til et stort antal afkom, der har gjort det fantastisk ved kåringer, championater. Senest her i Herning står han farfar til årets ungshestechampionatvinder Zaplin Langholt. Morstammen til Zackerey, anses i DV for at være ud af den nok den mest præstationsstærke linje der er i Dansk Varmblod.

 

Af øvrige kårede hingste kan nævnes Waldsohn, Tailormade Zacksu, Zacman M.

 

Af sportsheste er der UVM-vinder i 2015, 2016 og 2017 Fiontini, UVM-sølvvinder 2015 Fiontina. Grand Prix hestene Hagels Achat, Caldron, Caprino og Cartier samt hele tre OL-heste: Gay ved OL 2000 i Sydney (Morten Thomsen), Dorina e. Blue Hors Don Schufro ved OL i London (Siril Heljesen) og Dublét ved OL i Rio 2016 (Kasey Perry-Glass).

 

Se video af hingsten her

 

 

Billede

 

En hel sjælden begivenhed indtraf ved Dansk Varmblods hingstekåring ved den afsluttende kåring af hingstene. Den 4-årige Blue Hors Zackerey blev tildelt en avlermedalje af guld! Dette er kun fundet sted 6 gange tidligere i hele DV's historie

 


Tilføjet d. 11-03-2018 kl. 14:31 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
01-07-18 De danske ponyryttere suveræne ved NM
08-03-17 Tredje guldmedalje for afkomssamling til familien Carstensen!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider