Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Veneziano og Bachmann sejrer i Intermediare

Det blev til et opgør mellem Carina Nevermann på Grevens Sa Va og Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Veneziano i lørdagens CDI ECCO intermediare i Boxen i Herning, hvor Daniel og Veneziano endte med at løbe med sejren

 

Proppet hal M til dressur

Det var en veloplagt propfyldt hal M, der tog imod de 15 startende ekvipager i den trestjernede CDI Ecco Intermediare midt på dagen lørdag, i et felt domineret af danske ekvipager, og det var også de danske ekvipager der kom til at præge konkurrencen.

 

Det blev en konkurrence præget at en del uro i mange af ridtene. Flere ekvipager fik fejl i tilbagetrædningerne foran dommerne ved C, og en del ekvipager fik graverende, særligt i galopserierne.

 

 

 

Carina Nevermann lægger sig i front

Carina Nevermann lagde sig relativt tidligt i konkurrencen i spidsen på Grevens Sa Va (e. Blue Hors Soprano / Blue Hors Romancier med et flot og glidende program, der af et enigt dommerpanel, der alle havde hende som 1'er, blev hun tildelt 73,794 % af dommerne og lagde sig hermed på en foreløbig førsteplads foran Allan Skov på Midtgaardens Showhit (e. Sunset Hit) ed 70,353 %.

 

Billede

 

Carina Nevermann på Grevens Ca Va i lørdagens intermediare (Foto: JP-Photo.dk)

 

Daniel Bachmann Andersen vinder som sidste rytter

Denne føring holdt hun frem til konkurrencens sidste ekvipage, Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Veneziano (e. Vivaldi), hvor der blev spænding om udfaldet, og publikum måtte vente lidt før det endelige resultat blev talt op og annonceret. Det endte med en sejr til feltets sidste ekvipage, da samtlige dommere på nær Hans Christian Matthiesen ved dommerbord C, alle slutteligt havde Daniel Bachmann Andersen og Veneziano som vindere af konkurrencen med en samlet dommerscore på 74,353 %.

 

Billede

 

Veneziano med Daniel Bachmann Andersen i sadlen sejrer i intermediare (Foto: JP-Photo.dk)

 

Mange fejl og en enkelt ekvipage trækker sig

Flere af de mellemliggende ryttere havde en del udfordringer med deres heste på banen. Det resulterede i en del dyre fejl i programmerne, der for flere af ekvipagerne ødelagte rytmen i deres ridt, og en enkelt rytter helt opgav at gennemføre programmet.

 

Lone Bang Larsen på Thranegaardens Roskov, (e. Blue Hors Romanov / Diamond) så ellers længe ud til at ligge til en god placering og lå længe på en foreløbig andenplads, men Roskov virkede utålmodig og spændt og da det gik helt galt i begge galopserierne og røg ned på en 7. plads og herefter til en 11. plads, valgte Lone i stedet at trække sig fra konkurrencen lige før slutningen af hendes program.

 

Russiske Inessa Merkulova, der i går fredag vandt Ecco Grand Prix'en på hesten Mister X, deltog i dagens Intermediare på en anden hest Lobito Cen ( Guernina Cen / Golondrino XIV), men det blev til et noget uskønt og knapt så flydende program, hvor mange af øvelserne ikke havde den fornødne kvalitet, der skulle til for at blande sig i konkurrencen.

 


Tilføjet d. 10-03-2018 kl. 15:45 af i kategorien Ridesport.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider