Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flyvende springhingste og god underholdning

Rigtig mange tilskuere havde fundet vej ind i Krafft Arena til middag for at følge løsspringningen af de unge hingste, og afviklingen klappede perfekt, så alle hingste fik klapsalver med ud af hallen.

 

Publikum viste deres begejstring over de 3-årige hingste i dagens løsspringning, og enkelte af dem udløste ekstra jubel og klapsalver. Afviklingen af løsspringningen bliver altid mødt med spænding, for der skal ikke så meget til, førend hingstene mister fokus. I onsdags sprang hingstene for første gang i Herning, og det blev afviklet godt, så der var store forventninger til dagens løsspringning, da flere af hingstene havde givet løfter om stor kapacitet.

 

De løfter blev indfriet i dag, selvom der var noget mere uro i hallen, og enkelte af hingstene lod sig distrahere af larmen. Kåringskommissionen valgte at sætte hingstene på noget af en opgave med en forhindringshøjde på mellem 130 - 140 cm og en stor bredde på den sidste oxer, og den opgave løste alle, nogle med ekstra kapacitet.

 

 

- Hingstene var lidt oppe at køre i dag, fordi der var meget larm fra standområdet bag tæppet, men der kom ro over afviklingen, og de fleste sprang godt, selvom vi havde et par nedslag i dag, indleder disciplinansvarlig i springning Johnny Hansen.


- Der er ingen steder i Europa, hvor man springer så stort ved kåringerne, som vi har gjort det her, men hingstene havde overskuddet til det, og den rette indstilling, fortsætter Johnny Hansen.


Unghingstene blev dermed udfordret på den sidste, store oxer, som Johnny tørt bemærker: De skal levere varen her!

 

Efter forbesigtigelsen i december var Johnny ikke helt overbevist om kvaliteten af kollektionen, men hingstene har udviklet sig godt, og alle har vist en god funktion og løst opgaven med en god indstilling.


Nu holder de unge hingste en hviledag lørdag, og så bliver hingstene sorteret på søndag, hvor hingsteholderne får besked på, om de kan rejse hjem fra kåringen med en godkendt hingst.

 

Billede

Con Corazon, der sprang overbevisende i dagens løsspringning. Foto: Per Torp


Tilføjet d. 09-03-2018 kl. 18:28 og sidst rettet den 09-03-2018 kl. 18:30 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af CK 1




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider