Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Per Sandgaard opnår dobbelt GP sejr i Arctic Equestrian Games

Per Sandgaard, der nu repræsenterer Sverige vandt både Grand Prix og Grand Prix Specialen I Artic Equestrian Games i den trestjernede SDI I Vestfold I Norge, og flere af de tilrejsende danske ryttere gjorde god figur i de to klasser

 

To sejre til Per Sandgaard

Per Sandgaard, der som bekendt nu er svensk statsborger og ridder Charmeur (e. Krack C / Gribaldi), gjorde rent bord i de forgangne dage da han vandt såvel Grand prix'en og dagen efter Grand Prix Specialen ved den tre stjernede CDI ved Arctic Equestrian Games.

 

Mandag tog han sejren på den 11-årige KWPN vallak Charmeur i Grand Prix'en med en score på 70.174 % og dagen efter tog de tillige sejren i Grand Prix Specialen med 71,596 %.

Det var i øvrigt blot deres tredje store tur, der debuterede i deres første SCI Grand prix i oktober 2017.

 

 

Flotte danske præstationer

Der var en del tilrejsende danske ekvipager med i Norge, og de gjorde god figur.

Nicolai Kowalski, på hoppen Gevelts Donna Tella (e. Don Schufro / Warkant) sikrede sig en 5. plads med 67,196 % i mandagens Grand prix, men avancerede til en flot tredjeplads i tirsdagens Grand Prix Speciale, hvor ekvipagen opnåede 67,277 %

 

Karin Nissen på den røde Eno (e. Eskadron / Pardon) blev en flot 2'er i Grand prix'en med 68,630 %, og der var tæt løb om de næste pladser. Carina Cassøe Krüth opnåede tillige en flot fjerdeplads i mandagens Grand Prix, hvor hun på hoppen May-Day Graftebjerg (e. Eskadron / Pardon) opnåede en score på 68,630 %.

 

Lene Hoberg på den sorte vallak Toftehøjs Malay (e. Latimer) blev første uplacerede ekvipage i tirsdagens Grand Prix Speciale med 64,787.

 

Billede

 

Per Sandgaard, der nu repræsenterer Sverige vandt både Grand Prix og Grand Prix Specialen I Artic Equestrian Games i den trestjernede SDI I Vestfold I Norge, og flere af de tilrejsende danske ryttere gjorde god figur i de to klasser (Foto: Jp-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 22-02-2018 kl. 00:45 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
16-04-11 Gensyn med Per Sandgaard i Parken


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider