Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

All Inclusive solgt som konkursbo

Den 11-årige kårede trakehnerhingst og hingstefar All Inclusive, blev er solgt for blot 30.000 Euro til Schweitz i sidste weekend. Ejerskiftet skyldes, at hingsten indgik som en del af et konkursbo, og de nye ejere kunne dermed glædes over at få sig en avlspopulær præmiehingst fra 2009 kåringen til ren foræringspris

 

All Inclusive

Den populære trakehner avlshingst All Inclusive skiftede hænder sidste weekend, da han blev solgt som en del af et konkursbo i Padenstedt i Tyskland, og efterfølgende skal til familien Gasser i Schweitz. Den schweiziske hestefamilie fik ved lejlighed eden sikret sig en avlssikker og populær 11- årig præmiehingst, til en særdeles konkurrencedygtig pris - blot 30.000 euro svarende til lidt over 200.000 måtte familien betale for hingsten, før den kunne tages med hjem til sit nye hjem i Schweitz.

 

All Inclusive er en gennemavlet Gribaldi søn ud af hoppen Aller best (e- Buddenbrock /El Zid /Epos). Han blev fremstillet ved den årlige trakehnerkåring I Neumünster I 2009, hvor han opnåede at blive præmiehingst. All inclusive blev efterfølgende solgt på hingsteauktionen for ikke mindre end 240,000 euro, svarende til godt 1,8 mio kroner.

 

 

Han kom efterfølgende til det kende stutteri Gestut Tasdorf, hvor han gennemførte sin 30-dages test i 2010, og yderligere sin 70-dages test i 2011 i Schlieckau. Her opnåede han 8,91 i dressur og 8,83 i springning. Han har indtil videre produceret fem kårede sønner: Bystro, Peregrine, Scaglietti, Timerland og Unicato.

 

Med Hannes Lutt i sadlen fik All Inclusive sin sportlige debut i 2010, og Lutt red ham op i de indledende konkurrencer og til det tyske Trakehner Championatet i 2010, som han vandt, og videre op til lille tur. Lutt red All Inclusive for sidste gang ved Trakehner Championatet i 2015, hvor de sluttede som nummer tre. I maj 2017 red Ellen Richter ham i to klasser ved et lokalt show i Delbruck.

 

Konfiskeret og solgt på auktion

All Inclusive blev konfiskeret i december 2017, som en del af et konkursbo, ifølge Zuchterforum for blot 30.000 euro, til den schweiziske familie, der hermed har fået sig en både sportlig og avlsmæssigt betydningsfuld hingst, til en særdeles attraktiv pris.

 

Kilde: Zuchterforum / Eurodressage

 

Billede

 

Den 11-årige kårede trakehnerhingst All Inclusive blev er solgt for blot 30.000 Euro til Schweitz i sidste weekend. Ejerskiftet skyldes, at hingsten indgik som en del af et konkursbo, og de nye ejere kunne dermed glædes over at få sig en avlspopulær præmiehingst fra 2009 kåringen til ren foræringspris (Arkivfoto: Beate Langels)

 


Tilføjet d. 05-02-2018 kl. 10:00 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-08-10 Marcus Ehning vinder GCT-finalen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider