Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Laura Baaring Kjærgaard vinder guld til DM indendørs for junior

Vilhelmsborg dannede søndag rammen for de to sidste DM-finaler for hhv. junior og youngrider. Juniorerne fik lov til at afslutte deres mesterskab først. Med sig ind i finalen var der 6 ryttere med 4 fejl og intet mindre end 8 ryttere med 0 fejl.

Juniorernes bane var en fair bane uden den helt store tekniske sværhedsgrad med undtagelse af placeringen af trekombinationen. Men det var rigtigt ramt af banebygger Erling E. Simonsen, da der hos flere ryttere - især de ryttere med mindre rutine på dette niveau - var godt med nerver på. Det resulterede i upræcist ridning for fleres vedkommende, og særligt trekombinationen kom til at give de unge ryttere kamp til stregen, da den stod svært, da den kom hurtigt ud af hjørnet på tværs af banen. Det betød at en del af ryttere ikke lykkedes i at komme fejlfrit igennem trekombinationen.

Selvom det for en stund så ud som om, at nogle af de ryttere med 4 fejl skulle mødes i en omspringning, lykkedes det 3 ryttere at ride fejlfrit, som også kom ind med 0 fejl. Det var Laura Baaring Kjærgaard med Caltona, Christine Thirup Christensen på Afghan og Emilie Mosegaard Christansen på Serupgårds Corona.

Laura var første rytter i omspringningen, og hun fik lagt pres på sine konkurrenter ved at ride fejlfrit i tiden 38.61 sek. Til gengæld var det ikke en super hurtig tid, så der var mulighed for tiden kunne slås, men ikke uden risiko for at en bom faldt på vejen.
Christine Thirup Christensen fik en dårlig start på sin omspringning, da hesten kiggede på noget på vejen. Det betød de kom næsten sidelæns over første spring, og det betød at bommen på første spring faldt. Derefter blev der redet en flot tur, og de måtte tage til takke med de 4 fejl i tiden 42.71 sek.
Emilie Mosegaard Christiansen gjorde som sidste rytter et rigtigt godt forsøg på at vinde mesterskabstitlen, men først faldt der en bom på banen, og på sidste spring var der en misforståelse mellem Corona og Emilie, hvorefter Corona tog et stop. Herefter valgte Emilie at ride ud, da det var sikkert at bronzen var i hus.

Efter omspringningen var det sikkert at guldmedaljen gik til Laura Baaring Kjærgaard, sølvet til Christine Thirup Christensen og Emilie Mosegaard Christiansen fik bronze.

Resultatet af klassen kan ses HER.


Tilføjet d. 29-01-2018 kl. 01:11 af i kategorien Ridesport.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider