Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DRF vil forbedre og målrette kurser og uddannelser

DRF iværksætter en undersøgelse der skal afdække klubber og frivilliges behov for kurser og uddannelse, med øje for deres virke i sporten og det skal afdækkes, om DRF's nuværende kususkatalog er godt nok

 

Uddannelse et fokusområde i DRF's strategiarbejde

Dansk Ride Forbund vil gerne være et mere åbent forbund, som klubber og ryttere har gavn af, og vil som en del af deres strategiarbejde nu sikre at de kurser og uddannelser, DRF udbyder, er målrettet klubber og frivilliges behov for deres virke i sporten. Derfor iværksættes nu en undersøgelse blandt medlemmerne, for at afdække om behovet for uddannelse og kurser blandt klubber og frivillige opfylder det der skal til for deres virke i sporten, og sammenlignes med det eksisterende kursusudbud.

 

Undersøgelse af uddannelsesudbud og -behov

DRF har hyret agronom Martha Vos til at forestå undersøgelsen. Martha Vo skalanalysere uddannelsesbehovet i ridesporten og sammenholde det med DRF's eksisterende kursuskatalog.

 

 

Brugerundersøgelse
Det første skridt bliver en brugerundersøgelse for at afdække behovet. Det vil ske gennem interviews med distrikterne og medarbejdere, spørgeskemaundersøgelser til klubber, frivillige og ryttere samt fokusgruppemøder, hvor interesserede kan komme med deres input.

 

Sammenligning med eksisterende udbud

Martha vil efterfølgende holde resultaterne op mod det eksisterende kursuskatalog (kurser og Træner I & II) og vurdere, hvad der virker, hvad der måske skal helt væk, hvad der bør justeres, og om der skal noget nyt til. Herefter vil Martha komme med en anbefaling (forventeligt 2. kvartal 2018), som bestyrelsen så skal tage stilling til.

 

Hvem er Martha?
Martha er uddannet agronom med hestespeciale og har gennem de seneste 24 år undervist på landbrugsskoler i forskellige fag - heraf mange hesterelaterede. Hun har også undervist på flere af vores kurser og berideruddannelsen, og hun har været med til at lave undervisernes materiale til ryttermærkerne. Martha er selv rytter og har siddet i flere klubbestyrelser.

 

Billede

 

DRF iværksætter en undersøgelse der skal afdække klubber og frivilliges behov for kurser og uddannelse, med øje for deres virke i sporten og det skal afdækkes, om DRF's nuværende kususkatalog er godt nok. Underøgelsen skal forestås af agronom, underviser og rytter Martha Vos (Privatfoto: Martha Vos)

 


Tilføjet d. 25-01-2018 kl. 08:49 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-04-20 Alle stævne- og klubaktiviter fortsat i bero frem til 10. maj
04-04-20 Ny statistik viser klubtilknytning
08-03-20 DRF om corona og ridestævner
29-02-20 Ekstra fokus på klubberne
29-02-20 Harridslev Rideklub får støtte til fiberbund
17-02-20 Skal du med til Walber og Stutteri Ask Cup?
17-02-20 Gensyn med mellemrunde og trøstefinale
01-02-20 DRF dressur APP relanceres og skifter navn
30-01-20 DRF i nyt samarbejde med Mental Motion
11-01-20 Opdaterede bruttotrupper i dressur


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider