Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DRF vil forbedre og målrette kurser og uddannelser

DRF iværksætter en undersøgelse der skal afdække klubber og frivilliges behov for kurser og uddannelse, med øje for deres virke i sporten og det skal afdækkes, om DRF's nuværende kususkatalog er godt nok

 

Uddannelse et fokusområde i DRF's strategiarbejde

Dansk Ride Forbund vil gerne være et mere åbent forbund, som klubber og ryttere har gavn af, og vil som en del af deres strategiarbejde nu sikre at de kurser og uddannelser, DRF udbyder, er målrettet klubber og frivilliges behov for deres virke i sporten. Derfor iværksættes nu en undersøgelse blandt medlemmerne, for at afdække om behovet for uddannelse og kurser blandt klubber og frivillige opfylder det der skal til for deres virke i sporten, og sammenlignes med det eksisterende kursusudbud.

 

Undersøgelse af uddannelsesudbud og -behov

DRF har hyret agronom Martha Vos til at forestå undersøgelsen. Martha Vo skalanalysere uddannelsesbehovet i ridesporten og sammenholde det med DRF's eksisterende kursuskatalog.

 

 

Brugerundersøgelse
Det første skridt bliver en brugerundersøgelse for at afdække behovet. Det vil ske gennem interviews med distrikterne og medarbejdere, spørgeskemaundersøgelser til klubber, frivillige og ryttere samt fokusgruppemøder, hvor interesserede kan komme med deres input.

 

Sammenligning med eksisterende udbud

Martha vil efterfølgende holde resultaterne op mod det eksisterende kursuskatalog (kurser og Træner I & II) og vurdere, hvad der virker, hvad der måske skal helt væk, hvad der bør justeres, og om der skal noget nyt til. Herefter vil Martha komme med en anbefaling (forventeligt 2. kvartal 2018), som bestyrelsen så skal tage stilling til.

 

Hvem er Martha?
Martha er uddannet agronom med hestespeciale og har gennem de seneste 24 år undervist på landbrugsskoler i forskellige fag - heraf mange hesterelaterede. Hun har også undervist på flere af vores kurser og berideruddannelsen, og hun har været med til at lave undervisernes materiale til ryttermærkerne. Martha er selv rytter og har siddet i flere klubbestyrelser.

 

Billede

 

DRF iværksætter en undersøgelse der skal afdække klubber og frivilliges behov for kurser og uddannelse, med øje for deres virke i sporten og det skal afdækkes, om DRF's nuværende kususkatalog er godt nok. Underøgelsen skal forestås af agronom, underviser og rytter Martha Vos (Privatfoto: Martha Vos)

 


Tilføjet d. 25-01-2018 kl. 08:49 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-06-19 Nu hædres ’Årets Klub’ i DRF
12-06-19 Militaryhold udtaget til EM
11-06-19 Vil I være arrangør for DRF unghestechampionat?
11-06-19 Skal du med til NM på Vilhelmsborg og starte military
11-06-19 Christmas Stars fører i Walber og Stutteri Ask Cup
11-06-19 Så er de nye undervisere og beridere klar!
15-05-19 Bæredygtig klubdrift
09-05-19 Hold klar til finalen i Elevskole Cup på Equitour Aalborg
06-05-19 Dansk Ride Forbund får bestyrelsesmedlem i DIF
03-05-19 Anne-Mette Binder kandiderer til bestyrelsespost i DIF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider