Logo used for printing

HN afstemning
Går du ind for lavt sukkerindhold/stivelse i din hests foder?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DRF vil forbedre og målrette kurser og uddannelser

DRF iværksætter en undersøgelse der skal afdække klubber og frivilliges behov for kurser og uddannelse, med øje for deres virke i sporten og det skal afdækkes, om DRF's nuværende kususkatalog er godt nok

 

Uddannelse et fokusområde i DRF's strategiarbejde

Dansk Ride Forbund vil gerne være et mere åbent forbund, som klubber og ryttere har gavn af, og vil som en del af deres strategiarbejde nu sikre at de kurser og uddannelser, DRF udbyder, er målrettet klubber og frivilliges behov for deres virke i sporten. Derfor iværksættes nu en undersøgelse blandt medlemmerne, for at afdække om behovet for uddannelse og kurser blandt klubber og frivillige opfylder det der skal til for deres virke i sporten, og sammenlignes med det eksisterende kursusudbud.

 

Undersøgelse af uddannelsesudbud og -behov

DRF har hyret agronom Martha Vos til at forestå undersøgelsen. Martha Vo skalanalysere uddannelsesbehovet i ridesporten og sammenholde det med DRF's eksisterende kursuskatalog.

 

 

Brugerundersøgelse
Det første skridt bliver en brugerundersøgelse for at afdække behovet. Det vil ske gennem interviews med distrikterne og medarbejdere, spørgeskemaundersøgelser til klubber, frivillige og ryttere samt fokusgruppemøder, hvor interesserede kan komme med deres input.

 

Sammenligning med eksisterende udbud

Martha vil efterfølgende holde resultaterne op mod det eksisterende kursuskatalog (kurser og Træner I & II) og vurdere, hvad der virker, hvad der måske skal helt væk, hvad der bør justeres, og om der skal noget nyt til. Herefter vil Martha komme med en anbefaling (forventeligt 2. kvartal 2018), som bestyrelsen så skal tage stilling til.

 

Hvem er Martha?
Martha er uddannet agronom med hestespeciale og har gennem de seneste 24 år undervist på landbrugsskoler i forskellige fag - heraf mange hesterelaterede. Hun har også undervist på flere af vores kurser og berideruddannelsen, og hun har været med til at lave undervisernes materiale til ryttermærkerne. Martha er selv rytter og har siddet i flere klubbestyrelser.

 

Billede

 

DRF iværksætter en undersøgelse der skal afdække klubber og frivilliges behov for kurser og uddannelse, med øje for deres virke i sporten og det skal afdækkes, om DRF's nuværende kususkatalog er godt nok. Underøgelsen skal forestås af agronom, underviser og rytter Martha Vos (Privatfoto: Martha Vos)

 


Tilføjet d. 25-01-2018 kl. 08:49 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-02-18 Lær om Equipe og DRF's serviceorgan
06-02-18 Sådan opkræver DRF den nye kontingentstruktur
19-12-17 DRF dropper DRF Event for Equipe
08-12-17 Utilfredshed med DRF’s nye D-licens
15-10-17 Fiontini første 7-års championat finalevinder
27-09-17 DRF omstrukturerer og slanker organisationen
13-09-17 Ulrik Sørensen stopper som landstræner for junior- og ungryttere
19-07-17 Fælles flagdag for DRFs klubber på søndag den 23. juli
27-06-17 Rytterlicens uden krav om ridemærker
26-04-17 Jacob Gulmann ny generalsekretær i Dansk Ride Forbund


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider