Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nye ridestier i Mols Bjerge til sommer

Ryttere der har planer om at ride i Mols Bjerne til sommer, har en masse at glæde sig til. Rytterne får nemlig mulighed for at ride på nye opmærkede stier rundt om i Mols Bjerge, og de vil samtidig kunne benytte sig af to tværgående stier, der gør det mere attraktivt at ride i området og giver nye variationer for ture - også for ryttere der kommer langvejs fra

 

Udvidede ride muligheder i Mols Bjerge til sommer

Der bliver meget at glæde sig til for de efterhånden mange ryttere, der har fundet vejen til de naturskønne ridemuligheder i de smukke Mols bjerge. Tilmed bliver ridemulighederne endnu bedre i den kommende sæson, da Nationalpark Mols Bjerge i fællesskab med flere lokale rideklubber og Naturstyrelseen Kronjylland sammenarbejder med at få etableret nye ridestier, meddeler Aarhusupdate.dk.

 

Slut med at hoppe af og på
Det er bl.a. besluttet at omlægge ridestierne i Mols Bjerge, da man i området gør meget for naturplejen. Derfor er der etableret nogle nye storfolde i området, og det havde efterhånden gjort det meget uhensigtsmæssigt for de ryttere og heste der færdes i det naturskønne område, da det har betydet, at man som rytter ustandseligt skulle stige af og på, når man red i det gamle stisystem.

 

Stor variation i ruter og længde af rúter

Bedre logistik planlægning i forbindelse med omlægningen af stisystemet i forbindelse med de nye store indhegninger vil nu betyde, at de nye tværgående ridestier går helt uden om de nye store indhegninger og løser dermed problemet, med på og afstigning.

 

 

Den længste rute bliver på mere end tyve kilometer. Der bliver tilmed rig mulighed for at kombinere ruterne på forskellige måder, så man kan ride både endnu længere og kortere ture, og hermed få stor variation ind i sine rideture i de smukke omgivelser.

 

For Ryttere langvejs fra
For ryttere, der ankommer langvejsfra, er der nu hele to pladser, som er ideelle til parkering med hestetrailer, og hvorfra man kan ride direkte ud i terrænet. Det er pladserne ved henholdsvis Agri Bavnehøj og Strandkær.

 

Kilde: Aarhusupdate.dk.

 

Billede

 

Ryttere der har planer om at ride i Mols Bjerne til sommer, har en masse at glæde sig til. Rytterne får nemlig mulighed for at ride på nye opmærkede stier rund om i Mols Bjerge, og de vil samtidig kunne benytte sig af to tværgående stier, der gør det mere attraktivt at ride i området og giver nye variationer for ture - også for ryttere der kommer langvejs fra


Tilføjet d. 23-01-2018 kl. 09:29 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider