Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dansk IDOC formands refleksion over året der gik og året der kom

Hans-Christian Mathiesen, reflekterer i sin rolle som formand for International Dressage Officials Club (IDOC), i en åben beretning over året der gik og om sine forventninger til det nye år 2018, som netop har taget sin begyndelse

 

Åben beretning for året der gik og året der kom

Den danske femstjernede FEI dressurdommer, dyrlæge, rytter og ikke mindst i sin passionerede rolle som formand for International Dressage Officials Club (IDOC), reflekterer Hans-Christian Mathiesen i en åben beretning over året der gik og om sine forventninger til det nye år 2018.

 

Hans-Christian Mathiesen ser tilbage på et spændende 2017, præget af konstruktive åbne, men også vanskelige diskussioner, hvor bl.a. det såkaldte HiLo-drop score tema har været på dagsordenen (se tidligere artikel her).

 

 

Åben dialog og respekt for hinandens bidrag

Hans-Christian Mathiesen's gennemgående ønske for det kommende år er inklusion, åbne diskussioner at alle udviser respekt for hinanden og den ekteltes bidraf, og en opfordring til at FEI ledelsen lytter til og anerkender den store indsats fra de mange vidende og kyndige personer i organisationen, der involverer sig og brænder for sporten og bidrager med stor entusiasme til organisationen og alligevel formår at passe det ind i deres almindelige hverdag og arbejdsmæssige virke.

 

Kom med jeres bekymringer og ideer til forbedringer!

Hans-Christian Mathiesen lægger i det hele taget stor vægt på de mange officials store betydning for organisationen og sporten, og opfordrer til at der fra beslutningsorganernes side lyttes langt mere til dem. Og Hans Hans-Christian Mathiesen, der har sin helt egen stil og måde at anskue tingene på, vil selv gerne være foregangsmand og fortaler herfor, med en opfordring til medlemmerne, med disse ord:

 

"Boarded har en masse ideer og planer, men det er fortsat essentielt for IDOC's fremtid, at alle I - medlemmer holder os opdateret om problemområder, som behøver vores opmærksomhed. Ideer er altid velkomne. Tøv endelig ikke med at kontakte mig, eller jeres lokale repræsentant, hvis du har spørgsmål eller konkrete ideer!"

 

Hermed er opfordringen givet videre.


Du kan læse hele den åbne beretning fra formanden for International Dressage Officials Club (IDOC) Hans-Christian Mathiesen, (skrevet på engelsk) her

 

Kilde: eurodressage.com.

 

Billede

 

Hans-Christian Mathiesen, reflekterer i sin rolle som formand for International Dressage Officials Club (IDOC), i en åben beretning over året der gik og om sine forventninger til det nye år 2018, som netop har taget sin begyndelse

 


Tilføjet d. 11-01-2018 kl. 11:58 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider