Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dobbelt Bundechampionatsvinder til Langehanenberg

Den tyske Grand Prix dressurrytter Helen Langenhanenberg, der er FEI verdensranglistens nr. 9, får nu den dobbelte oldenburg Bundeschampionatsvinder Candy OLD i ridning, og skal uddanne den talentfulde hoppe til de svære klasser

 

Bundeschampionatshoppe Candy til Langehanenberg

Den nu 4-årige oldenburg bundeschampionatsvinder fra 2016 den velfungerende og særdeles smukke hoppe Candy Old (e. Sir Donnerhall I x Furst Heinreich) skal fremadrettet rides af den tyske Grand prix landsholdsrytter, og FEI verdensrangslistens nr 9. Helen Langenhanenberg.

 

Rekord bedømmelse til Bundeschampionatet

Candy er ikke hvilken som helst championatsvinder. Candy aflagde en rekord flot hoppe afprøvning, og blev vinderen af Oldenburg hoppeafprøvningen i 2016 i Rastede. Efterfølgende vandt Candy tillige unghestechampionatet, hvor hun blev redet af Herman Gerdes. Parret tog tillige titlen igen i 2017.

 

 

Langenhanenberg skal ride den talentfulde hoppe, for hendes avlere og ejere familien Wedeln, der har valgt den tyske Grand prix rytter til at forberede hoppen til de sværere klasser.

"Candy er den model af heste, som alle ønsker sig. Hun er enormt nem, har tre fantastiske grundgangarter, lærer ekstremt hurtigt og som altid ønsker at gøre alting rigtigt!", udtaler Helen Langenhanenberg sig forventningsfuldt i positive vendinger om Bundeschampionatsvinderen til Eurodressage.

 

Gravid Langenhanenberg

Valget er faldet på Helen Langenhanenberg, som den rette til at ride den billedskønne hoppe, til trods for at Helen for tiden venter sig sit andet barn. Hun vil derfor det næste års tid få assistance fra Eva Möller med ridningen af den lovende championatsvinder.

 

Billede

 

Den tyske Grand Prix dressurrytter Helen Langenhanenberg, der er FEI verdensranglistens nr. 9, får nu den dobbelte oldenburg Bundeschampionatsvinder Candy OLD i ridning, og skal uddanne hende til de svære klasser (Foto: Becker)

 


Tilføjet d. 08-01-2018 kl. 15:46 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-01-12 Adelinde og Parzival i topform
17-01-12 Grand Prix-sejr til Patrik Kittel
22-11-11 Ny GP-hest til Ingrid Klimke
23-10-11 Sejr til Hans Peter Minderhoud og I.P.S. Tango
22-10-11 Spændende Grand Prix med sejr til svenske Tinne Vilhelmsson Silfvén


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider