Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

H&M Cabrio van de Heffinck pensioneret fra sporten

Den smukke hvide avlshingst H&M Cabrio van de Heffinck blev pensioneret lige inden nytår efter en fantastisk karriere. Den 16-årige hingst skal nu fokusere på hans gøremål som avlshingst på Zangersheide i Belgien.

Med belgiske Olivier Philippaerts i sadlen, er Cassini I/Calato-sønnen bl.a. vinder af den præstigefyldte CN Internation Grand Prix i Spruce Meadows - den Grand Prix i verdenen med den højeste præmiesum. Det var i 2012 parret vandt Spruce Meadows Grand Prix, og de var også på det belgiske landshold der vandt Nations Cup i Aachen i 2014. Samme år deltog parret også til verdensmesterskaberne i Normandiet.

"Efter ni års partnerskab er dette farvel ikke nemt, men jeg skylder Cabrio hans pension" udtaler Olivier. "Jeg følte, at det er det rigtige tidspunkt at gøre det på - jeg vil ikke blive ved, indtil der ikke er mere tilbage i ham. Nu har han stadig et godt helbred".

Man kan godt sige, at Olivier og Cabrio voksede op sammen - i hvert fald fulgtes de ad til de højeste klasser. Olivier fortsætter: "Jeg har meget at takke ham for, og jeg må indrømme at jeg vil savne ham. Mit bedste minde med Cabrio er selvfølgelig vores sejr i Spruce Meadows, men der er så mange skønne øjeblikke vi havde sammen".

Ud over deres succes sammen, er det Cabrios mentalitet der betyder mest for Olivier. "Han største kvalitet er hans attitude. Han ville altid gøre hans bedste. Vi startede begge med ikke at have nogen erfaring og kun lige var i startfasen af vores internationale karriere. Han føltes fin med det faktum, at jeg stadig havde meget at lære, og han gjorde altid sit bedste for mig. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre guide i min karriere. Vi vil ikke længere konkurrere sammen, men han vil komme hjem ind i mellem. Det meste af året kommer han til at bruge i Zangersheide. Jeg er glad for at han har fundet et godt hjem" afslutter Olivier.

Billede

Olivier Philippearts og Cabrio van de Heffinck under JBK horse shows 2011. Foto: jpphoto.dk

Kilde: worldofshowjumping.com


Tilføjet d. 04-01-2018 kl. 22:54 af i kategorien Ridesport.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider