Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DRF dropper DRF Event for Equipe

Dansk Ride Forbund har besluttet at droppe udviklingen af deres nye stævnesystem DRF Event, og har i stedet beslutttet at købe sig ind på den kørende løsning Equipe, der allerede benyttes i en række nordiske systemer og internationale stævner, og som fremadrettet også bliver DRF's officielle stævnesystem

 

Equipe frem for DRF Event

Fra 2018 bliver Equipe, som kendes fra de øvrige nordiske lande og mange internationale stævner, officielt stævneafviklingssystem for Dansk Ride Forbund. Det betyder blandt andet, at rideklubber vil få et gennemtestet og nemt system, der kan håndtere de fleste discipliner og klassetyper. Beslutningen betyder, at udviklingen af DRF Event stoppes, og systemet vil blive afviklet parallelt med indkøringen af Equipe. Det er danske Equilive, der bliver vores leverandør og samarbejdspartner omkring Equipe.

 

Intuitiv og gennemtestet stævneafvikling til klubberne
Equipe så dagens lys i 1989 og har siden udviklet sig til at være et dominerende stævnesystem i de nordiske lande og ved mange internationale stævner. Også i Danmark har foreløbig 12 klubber allerede forsøgt at afvikle stævner med Equipe, og tilbagemeldingerne har været positive. Bl.a. hos Heslegaard Rideklub, hvor de har brugt Equipe ved både et B- og D-stævne, og snart skal det bruges ved et sløjfestævne.

 

"Jeg må bare sige, at Equipe fungerer upåklageligt. Jeg har ellers været meget glad for Event, men jeg oplevede, at de funktionaliteter, som vi har brug for, ikke kom til at fungere, og det frustrerede os. Så da vi blev tilbudt at prøve Equipe, sagde jeg ja, selvom det var med sommerfugle i maven, for jeg blev først præsenteret for Equipe om tirsdagen, hvor B-stævnet skulle starte torsdag. Men det var bare så logisk nemt og lige til at gå til. Hvis man eksempelvis skal bruge noget på personer, så trykker man bare på personer, og så har du ALT vedr. personer lige ved hånden. Økonomidelen er også bare så nem, så for vores vedkommende vil det være Equipe, vi fremover bruger til at afvikle stævner," siger Helle Slotmann, stævneansvarlig hos Heslegaard Sportsrideklub.

 

Stævneafvikling skal være nemt for klubberne
Beslutningen om at overgå til Equipe og afvikle DRF Event, har bestyrelsen truffet i erkendelse af, at DRF Event langt fra understøtter klubbernes behov, og at der ligger massive fremtidige udviklingsomkostninger, hvis DRF Event skal kunne leve op til de krav, som klubberne stiller til et fremtidigt stævnesystem, herunder også support aften og weekend, hvor stævneadministration og -afvikling foregår.

 

Med Equipe får klubberne et gennemtestet og intuitivt system, som benyttes af klubber og stævnearrangører på tværs af discipliner, stævneniveauer og landegrænser. Equipe har også et velfungerende supportsystem, der betyder, at klubber kan få hjælp, når behovet opstår.

Hvad kan Equipe?


Alle klubber vil snarest modtage en fyldestgørende skrivelse, hvor funktionalitet, muligheder og supportmuligheder uddybes. Her vil også være en guide til, hvordan I kommer godt i gang.

Men kort fortalt er Equipe et svensk-udviklet stævnesystem, der kan håndtere størstedelen af klassetyperne inden for disciplinerne dressur, springning, military, paradressur og distance. Systemet er webbaseret, hvilket giver mulighed for, at flere brugere kan arbejde i stævnet samtidig, samt mindsker risikoen for nedbrud markant. Ryttere og stævnearrangører kan tilgå systemet fra alle platforme - computer, smartphones og tablets, og systemet tilpasses løbende udviklingen af sporten.

 

DRF Go! og DRF Live fortsætter
Equipe kommer til at erstatte DRF Event som stævneafviklingssystem, mens DRF Go! og DRF Live vil fortsætte som hidtil og integreres med Equipe. I indkøringsfasen vil det fortsat være muligt at afvikle stævner i DRF Event eller Stævnesystemet, men udviklingen på disse systemer stoppes, og systemerne forventes at blive lukket i slutningen af 1. kvartal 2018. Samtidig lukkes DRF Live 2 også.

 

Kilde: DRF

 

Billede

 


Tilføjet d. 19-12-2017 kl. 08:23 af i kategorien Ridesport.
Tags: DRF, Equipe og DRF Event.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-02-19 Ny cup til militaryrytterne
08-02-19 Sportsplanerne i military
08-02-19 Nyt koncept for holdmesterskab i springning
07-02-19 Dorthe Ballegaard ny holdkaptajn i voltigering
05-02-19 Militaryryttere til opstartsmøde på Blue Hors
01-02-19 Hvad er resultatfrigørelse af hest eller pony?
31-01-19 Morten R. Rodwill ny Generalsekretær i DRF
29-01-19 Få inspiration og viden til elevskolen
28-01-19 Træningssamling i spring for junior- og ungryttere
18-01-19 Dressurrytter med ambitioner?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider