Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nu det Jul, nu det Jul, alle

nissebandenisser er så spændte.. Og det er der også mange ryttere der er lige i disse her dage.

Fra på tirsdag og frem til weekenden er det nemlig endnu engang tid til Danish Derbys Christmas show på Vilhelmsborg. Og Julles ejer skal da afsted. Men ikke Julle. Den slags er ikke lige Julles kop the, og måske Julle heller ikke ville gøre sig så godt på stævnebanerne. Faktisk er Julle ikke lige pt super atletisk, som I jo kunne læse om i går.

I var i øvrigt ret gode i går, og mange fandt Julle på gemmestedet. Måske er det stadig lidt for let at være Julle-finder?

 

Nå, men altså, Julle er ikke den atletiske type, og selvom det er den slags heste og ponyer der er flest af på Vilhelmsborg, så tror Julle nu nok at der er i hvert fald et sted på Vilhelmsborg hvor man vil værdsætte en som Julle. Stille og rolig, vamset og blød, og som skrevet i går, med en lille smule for meget på sidebenene.
Julle vil i hvertfald tage med sin ejer og så bare holde sig til det sted på Vilhelmsborg hvor der er andre præcis som Julle. Måske der kommer nogle søde børn forbi med godbidder. Julle håber at blive en del af den klub i hvert fald.

 

 

Læs mere om konkurrencen her.

 


Tilføjet d. 04-12-2017 kl. 00:00 af i kategorien Julekonkurrence.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider