Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Det skete i de dage i December engang

at de første traditioner satte hyggen igang. Og det er præcis hvad der er hændt her på Hestenettet i nat. Julehesten fandt sit første gemmested, og knap 500 gange er ledetråden blevet læst, så nogen har i hvert fald været på jagt efter Julle.

Julle er blevet fundet af mange, og det var ganske rigtigt nyheden om Dufour og hendes deltagelse i opløbet om at blive årets sportsnavn der var gemmested i går.

I dag er gemmesteden i en lidt anden kategori, måske i kan finde Julle igen?

 

Julle har været på travetur med sit menneske idag, og Julle var rigtig i hopla nu det er så dejligt vejr. Let frost og blå himmel har Julle haft idag, og det er lige noget der passer en lille julehest rigtig godt. Julles menneske gik og fortalte om alle de traditionelle ting hun skal afsted til her i December, og det er ikke småting. Der er blandt andet de store julestævner på Vilhelmsborg og Baltic cup, men også mange små og større stævner rundt omkring. Men hvad er nu det? Julle kan slet ikke finde de ting noget samlet sted? Folk må have glemt at man kan samle det hele et eneste smart sted så alle kan se hvad der foregår omkring sig. Julle gemmer sig der idag, kender du mon stedet?

 

 

Læs mere om julekonkurrencen her.

 


Tilføjet d. 02-12-2017 kl. 00:15 af i kategorien Julekonkurrence.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider