Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Det sørme, det sandt, December

den dejligste måned for mennesker især. Det syntes Julle i hvert fald. Eller måske er det bare de mennesker som Julle omgiver sig med? Om det er julen, eller bare fordi Julle er så lækker, det ved Julle ikke, men dejligt er det.

Julle bøjer og strækker de stive led, vandrer en omgang, og så er Julle klar til rollen som vores alle sammens Julehest.
Årets første ledetråd kommer her:

 

Julle bruger hele året på at følge med i hesteverdenens mange begivenheder, men Julle klarer det ikke alene. Faktisk har Julle mange hjælpere, og en af de hjælpere har, ganske uvidende om det, lavet gemmestedet for Julles første ledetråd. Hvert år er der ekvipager der klarer sig godt i dansk ridesport, og hvert år er der nogen der gør sig særligt bemærket. I år er der desuden en der i særlig grad har gjort sig bemærket udenfor hesteverdenen.

Og når man sådan går rundt og gør sig bemærket, så kan der ske to ting. Og hvis man nu ved hvor man skal lede, så finder man hurtigt ud af hvad der kan ske når man sådan bliver positivt bemærket i sportens verden.

 

God fornøjelse med at finde dagens julehest.

 

Læs mere om konkurrencen her.

 


Tilføjet d. 01-12-2017 kl. 00:15 af i kategorien Julekonkurrence.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider