Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Formidabel hattrick weekend for Karoline Rohmann

Karoline Rohmann havde en formidabel sejrs weekend, der sluttede med en sejr i Finaleklassen i Aachen Dressage Youngster på DV hoppen Noosa. En overstadig lykkelig ungrytter kunne hermed indkassere hattrick på udebane i det tyske, og konstatere at ekvipagen er tilbage i topform igen efter forårets sygdomsperiode

 

Hattrick ved Aachen Dressage Youngster

Det blev til noget af en drømmeweekend for den unge talentfulde dressurrytter Karoline Rohmann, da hun ikke mindre end sikrede sig en hattrik sejr på Noosa Melody (e. Blue Hors Don Romantic / Schwadroneur ) ved første sæson af Aachen Dressage Youngster, og hun havde tillige også flere gode ridt på ringsten Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/Lauries Crusador XX, hvor en julepyntet ridehal, udgjorde en af de største udfordringer for den lovende danske rytter.

 

Sejr i fredagens team test

Fredagen startede ud med en sejr til Karoline Rohmann i dagens team test med Noosa Melody, ved den første sæson af Aachen Dressage Youngster. Den danske ekvipage tog sejren på udebane med hele 72,838 % men et flot og flydende program, hvor bl.a. galopserierne var af høj kvalitet.

 

Andenpladsen gik den tyske juniorrytter Romy Allard på hoppen Summer Rose, der opnåede 71.216 %, mens Emma-lou Becca fra Luxembourg med Komet 282 tog tredjepladsen med 70.225%

Karoline Rohmann var også på banen med hingsten Jakas Don Louvre (e. Blue Hors Don Romantic/Lauries Crusador XX), og parret sluttede på en flot sjetteplads med 69,234%.

 

Endnu en sejr lørdag i Aachen Dressage Youngster

Fredagens sejr havde åbenbart givet Karoline blod på tanden og ligeledes Nosse Melody, for igen red ekvipagen op til deres bedste. Det blev igen til en sikker sejr med 73,368 % til ekvipagen og på Jakas Don Louvre, avancerede Karoline tillige i forhold til fredagens ridt, hvor det blev til en samlet 4. plads med 69,82 %.

 

Lørdag aften var der fterfølgende en showaften med den australske dressurrytter Tristan Tucker, og en session med den tyske landstræner der demonstrerede, hvorledes de tyske U25 ryttere trænes. Dette var særdeles inspirerende og lærerigt for de tilrejsende ungryttere.

 

Weekenden havde således allerede lørdag givet Karoline mere med hjem end hun havde kunne ønske sig på forhånd, men det skulle ikke slutte med det.

 

Afslutning med søndagens finale sejr

Karoline Rohmann lukkede og slukkede såmænd med endnu en sejr på stævnets sidste dag, som tilmed blev en sejr i kür finaleklassen om søndagen igen på Noosa Melody. Klassen blev vundet med ikke mindre end 74,625 %, og Karoline kunne hermed konstatere at ekvipagen er tilbage i storform igen, efter det længere sygdomsforløb som Noosa Melody var igennem i foråret.

 

Tillige fik Karoline konstateret, at Noosa Melody er relativ nervefast, da hun selvom hun blev udfordret af en særdeles juleoppyntet ridehal, formåede at koncenterere sig om sin rytters mindste anvisninger, og det hele bare flaskede sig perfekt for den danske ekvipage.

 

Det er således en særdeles oplevelsesmættet og glad Karoline Rohmann, der efterfølgende kunne pakke op og tage turen tilbage til Danmark igen, efter en veloverstået drømme weekend i det tyske.

 

Se samtlige resultater fra stævnet her

 

Billede

 

Jakas Don Louvre (e. Blue Hors Don Romantic / Lauries Crusador XX), her med Dorthe Rohmann, og ikke Karoline Rohmann (arkivfoto: JP-photo.dk)

 


Tilføjet d. 26-11-2017 kl. 21:56 og sidst rettet den 27-11-2017 kl. 06:38 af i kategorien Ridesport.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider