Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rideinstruktøruddannelse rykker ind på Vilhelmsborg

Blue Berry Hills rideinstruktør uddannelse rykker ind på Vilhelmsborg til foråret, og skal fra april 2018 afholde workshops, samlinger og eksaminer på det landskendte ridested. Instruktørnetværket er i vækst, og derfor udvides uddannelsen med samlinger både på Sjælland og på Vilhelmsborg Ridecenter, oplyser grundlæggeren af uddannelsen, tidligere springrytter Susan Kjærgård

 

BBH rykker til Vilhelmsborg

Blue Berry Hills (BBH) Basisinstruktør-uddannelsen, som er drevet af den tidligere top-springrytter Susan Kjærgård fra Silkeborg, skal fra april 2018 afholde workshops, samlinger og eksaminer på Vilhelmsborg. Det oplyser Blue Berry Hill i en pressemeddelelse.

 

Hesteforståelse i kombination med ridediscipliner

Større forståelse for hestens mentale kapacitet og fysiske formåen samt samarbejde på tværs af discipliner.Det er de centrale fokuspunkter i BBH Basisinstruktør-uddannelsen, der er drevet succesfuldt af tidligere top springrytter Susan Kjærgård fra Silkeborg. Hun har skabt en uddannelse der bygger bro mellem traditionel konkurrenceridning, varierende horsemanshipfilosofier, klassisk dressur og moderne international forskning.


Instruktørnetværket, hvor der lige nu er 34 eksaminerede og aktive instruktører, vokser og uddannelsen udvider nu med samlinger både på Sjælland og workshops, samlinger og eksaminer på Vilhelmsborg."Jeg har længe følt at vi var klar til "næste niveau" og via samarbejdet med Vilhelmsborg, føler jeg at hele uddannelsen får et ekstra løft. Det første hold startede helt tilbage i 2010 og når det næste hold rykker ind på Vilhelmsborg d. 20. april, bliver det med nyt opdateret undervisningsmateriale og så er jeg overbevist om at de fantastiske rammer herude, vil bidrage med ekstra inspiration, energi og engagement", siger Susan Kjærgård.

 

Uddannelsen trækker fra mange områder
Uddannelsen kombinerer workshops med teoriundervisning og samlinger med praktisk arbejde med heste og testelever inden for emnerne "Adfærd og Læringsteori", "Anatomi og Biomekanik", "Kommunikation og formidling" samt dets sidste modul "Helhedsforståelse" hvor alle områderne samles. Undervejs i forløbet afleverer aspiranterne skriftlige opgaver og videoopgaver af deres hjemlige undervisning.

 

Forløbet varer et år og halvvejs er der en midtvejseksamen, hvor aspiranterne eksamineres både skriftligt, mundtligt og i praksis med to eksterne censorer. De aspiranter der består midtvejseksamen, fortsætter på anden del af uddannelsen og ved den afsluttende eksamen, bliver de bedømt i alle 4 kategorier med 3 eksterne censorer, der blandet andet tæller lektor ved Århus universitet Janne Winther Christensen og special dyrlæge og kiropraktor Marianne Dahl Jensen fra Equimove.


"De skrappe eksamenskrav sikrer et højt niveau på de eksaminerede instruktører og bedømmer
aspiranterne hele vejen rundt. Der er altid en meget intens stemning til eksamen, men jeg er overbevist om at det nok skal tilføje lidt ekstra "kriller i maven", for aspiranterne nå de for første gang skal indtage den store hal på Vilhelmsborg.. Det er fint, så kan man mærke at det betyder noget
", slutter Susan Kjærgård med glimt i øjet.

 

Vilhelmsborg hilser samarbejdet velkomment
Fra Vilhelmsborgs side, er man også glad for det nye samarbejde og Heidi Gaitchi fra Vilhelmsborg udtaler: "Vi er meget glade for at Vilhelmsborg kommer til at danne rammen om denne alsidige uddannelse for kursister der har 'den hele hest' for øje. Vilhelmsborg er ideelt som uddannelsessted idet både to- og firebenede kan bo, træne og opholde sig i nogle skønne omgivelser. Vi ser frem til et godt samarbejde og glæder os til april".

 

Du kan læse meget mere om uddannelsen her
Du kan læse mere om Vilhelmsborg her

 

Billede

 

BBH Basisinstruktør Matilde Dueholm (Foto: Susan Kjærgård)


Tilføjet d. 21-11-2017 kl. 11:19 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-11-10 Heste-Nettet inspirerer
28-09-10 Når fællesnævneren er hestetræning
14-09-10 Midtvejseksamen for BBH Basis Instruktører
17-06-10 Har du svært ved at komme i sadlen?
28-01-10 Ny instruktøruddannelse sætter fokus på hestevelfærd


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider