Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ishøj Sportsrideklub hædret som vinder af DRF’s 100 års jubilæumsturnering

I anledning af Dansk Ride Forbunds 100 års jubilæum har landets rideklubber året igennem dystet i den store jubilæumsturnering sponsored by Ifor Williams og Hestemagasinet - Everhorse. Torsdag blev vinderen kåret og hædret. Det var Ishøj Sportsrideklub (ISR) der sejrede i turneringen og således kunne trille hjem med en ny Ifor Williams trailer. Klubben har som den eneste i landet optjent point i samtlige sportsdiscipliner og i breddeaktiviteter. Andenpladsen gik til Haslev Køre- og Rideforening (HKR) der modtog et flot spring fra Viffeldt Safety System prydet med det flotte jubilæumslogo og tredjepladsen til Harridslev Rideklub, der modtager en gavepakke fra DRF.

 

Leo testede præmien
Ishøj Sportsrideklub ligger kun et stenkast fra Dansk Ride Forbunds lokaler i Idrættens Hus i Brøndby, så klubben mødte talstærkt op, da der var inviteret til hædring torsdag den 21. september. Her lykønskede Dansk Ride Forbunds bestyrelsesformand, Ulf Helgstrand, klubben med ordene "Det er stort det her. Meget stort. Hele 351 klubber har stillet op i turneringen, og én klub har formået at optjene point i alle discipliner. Og den klub er Ishøj Sportsrideklub. Så det er mere end fortjent, at de vinder jubilæumsturneringen". Derefter fik formand for ISR, Cecilie Pedersen, overrakt den flotte førstepræmie i turneringen - Ifor Williams Traileren med jubilæumslogoet. Traileren blev straks testet, og godkendt, af hesten Leo, der i øvrigt også har fungeret som voltigeringshest for klubben og desuden har hentet point hjem i flere af de øvrige discipliner.

 

Alsidighed belønnes
Et af formålene med turneringen har været at honorere de alsidige rideklubber, og det lever ISR i allerhøjeste grad op til. Klubben har nemlig som den eneste i landet optjent point i alt, hvad der kunne optjenes point i. Der er altså redet point hjem i breddeaktiviteter og i samtlige seks sportsdiscipliner; spring, dressur, voltigering, distance, TREC og military.


Alle har stillet op for klubben
Jubilæumsturneringen sponsored by Ifor Williams og Hestemagasinet - Everhorse har også været tiltænkt som en måde, hvorpå man som rytter kunne få lyst til at prøve kræfter med en ny disciplin. Og præcis det har man også oplevet i Ishøj Sportsrideklub. Her er der de seneste måneder blevet arbejdet målrettet mod, at optjene så mange point som muligt til klubben. Det betyder blandt andet, at nogle ryttere har stillet op i, nogle for dem, nye discipliner. "Det har været helt vildt sjovt at deltage i turneringen og fantastisk at vinde sådan en flot præmie. Jeg synes altid, vi har haft godt sammenhold og har været gode til at heppe på hinanden til stævner, men med jubilæumsturneringen er sammenholdet i klubben blevet endnu stærkere. Der er mange af medlemmerne, der har prøvet kræfter med nye discipliner, fx har mange stillet op i TREC, og er blevet rigtig glade for det. Vi har også snakket om, at vi kunne fortsætte med voltigering. Vi stillede jo op til et voltigeringsstævne, og der lykkedes det os faktisk at blive kvalificeret til DM. Desværre kunne vi ikke komme afsted den weekend DM blev afholdt, men måske næste år", smiler Cecilie Pedersen, bestyrelsesformand i ISR.

 

Haslev især stærke i military
For Haslev Køre- og Rideforening (HKR) er mange af pointene optjent i military; 810 ud af de i alt 1160 point er redet hjem her. Men ligesom Ishøj Sportsrideklub har HKR også sendt ryttere i byen for at prøve kræfter med uvante discipliner. "Da vi kunne se at vi lå lunt i svinget, blev alt sat sat ind på at hente point til klubben. Så da ISR holdt deres TREC stævne, som var det sidste stævne i turneringen, sendte vi alle HKR-medlemmer der kunne kravle og gå afsted - også selvom TREC var en helt ny disciplin for de fleste. Så der blev hentet mange point hjem, og flere fik faktisk blod på tanden til at starte TREC en anden gang", udtaler Nancy Melby fra HKR.

 

Harridslev Rideklub slutter top tre
Ved turneringsstart i januar lagde Harridslev Rideklub (HARK) hårdt fra land og har hele vejen i gennem ligget i top 5. Også her er alsidighed et nøgleord, og som ISR har HARK optjent point i næsten samtlige discipliner. Blandt andet stablede klubben syv helt nye voltigeringshold på banen, så der også kunne komme point på kontoen i den disciplin.

Kilde: Dansk Ride Forbund


Tilføjet d. 22-09-2017 kl. 01:35 af i kategorien Ridesport.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider