Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vinderne fra Tika Hestival 2017

Lørdag d. 16. september 2017, deltog Heste-nettet.dk med en stand på Tikas Hestival.

Det var en dejlig dag, hvor en masse dejlige, glade mennesker lagde vejen forbi os, fik en plakat, spiste en chokolade, drak en kop kaffe eller deltog i vores konkurrencer, hvor vi havde to flotte gavekurve fra Tika Rideudstyr på højkant. De gavekurve var populære, så der var ofte kø, for at komme til at deltage i konkurrencen på computeren.

Dagens første glade vinder blev Eva Geertsen fra Egved, hvis husstand huser 4 islandske heste, en oldenborger og en traver. Resten af dagen så man Eva gå rundt med sin gavekurv på skulderen og iklædt et stort smil.

Da der skulle trækkes lod om den sidste gavekurv, havde der samlet sig en flok håbefulde deltagere ved vores stand. Ved et lykketræf var det præcis én af dem, computeren udtrak som vinder, nemlig 10-årige Victoria Dyekjær Holmegaard fra Esbjerg.

Victoria er den lykkelige indehaver af to ponyer, Tot på 27 år, som hun rider LA på, og Gandhy på 4 år, som hun rider LC på.

Tillykke til vinderne.

Tak til alle, der lagde vejen forbi vores stand i år, og stort tak til Tika Rideudstyr for de to meget flotte gavekurve.


Tilføjet d. 18-09-2017 kl. 12:50 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.

Billede
Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider