Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ulrik Sørensen stopper som landstræner for junior- og ungryttere

Landstræner for de danske dressur juniorer og ungryttere Ulrik Sørensen fratræder efter 4 år stillingen. Fremradrettet vil han koncentrere sig om sin stilling som sportschef på Blue Hors, som han tiltrådte han for få måneder siden, og har varetaget sideløbende med landstræner rollen. En ny landstræner forventes udpeget inden årets udgang, hvor Ulrik forventes at overdrage tøjlerne

 

Fratræder landstræner rollen

Midt på året tiltrådte Ulrik Sørensen en stilling som sportschef på Blue Hors sideløbende med sin længerevarende rolle som landstræner for de danske junior- og ungryttere i dressur. Det var derfor oplagt at forvente, at at Ulrik Sørensen næppe på sigt ville fastholde at bestrride begge roller. Dette er nu en realitet.

 

Dans Rideforbund meddeler nu, hvad mange kunne have læst i kortene. Ulrik Sørensen har nu valgt landstrænerrollen fra, og fremadrettet vil han fokusere på sin nye rolle som sportschef på Blue Hors. DRF meddeler således at Ulrik Sørensen stopper som landstræner, når der er fundet en ny passende person til jobbet, eller senest ved årets udgang 2017.

 

Har skabt resultater for junior- og ungrytterne

Junior- og ungrytterne har nydt succes i den periode hvor Ulrik Sørensen har været landstræner. Han har stået i spidsen for de danske junior- og ungryttere siden primo 2013, og i den tid er det blevet til et utal af medaljer i alle slags metal ved både NM og EM.

 

Blandt de største sejre hører bl.a. Cathrine Dufours to individuelle guldmedaljer ved EM for ungryttere i Compiegne i 2013.

 

Det skal ikke gøres halvt
Men nu synger det altså på sidste vers. Ulrik Sørensen har indset at jobbet som sportschef på Blue Hors er krævende og det samme er landstrænerjobbet, og der er ikke noget af det, der skal gøres halvt. "De dygtige unge mennesker fortjener fuld fokus. Jeg har været meget glad for arbejdet som landstræner, og det er bestemt ikke uden vemod at beslutningen er truffet, men ingen er tjent med et arbejde der bliver halvgjort og der er jo kun 24 timer i døgnet. Så tiden er desværre kommet til at overlade tøjlerne til en anden", udtaler Ulrik Sørensen til DRF.

 

Det ligger Ulrik meget på sinde at lave en ordentlig aflevering, og selvom 2017-sæsonen så småt går på hæld, er der stadig planlagte aktiviteter, for eksempel evalueringer med rytterne, der skal afvikles. Derfor bliver han også i jobbet, til der er fundet en ny landstræner eller senest ved årets udgang, hvor det så er forventningen at en ny landstræner er på plads.

 

Billede

 

Nu skal der findes en ny landstræner til Junior- og ungrytterne i dressur, da Ulrik Sørensen har valgt at opsige stillingen, som han har haft siden 2013. ( Arkivfoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 13-09-2017 kl. 12:13 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-01-19 Dressurrytter med ambitioner?
02-01-19 Distanceweekend på Djursland
18-12-18 Fokus på bedre ridning i ponyspringning
11-12-18 DRFs generalsekretær fratræder
26-11-18 Spring Forum i 2019
05-11-18 DRF melder stævnekalenderen klar
24-10-18 Propositionerne klar til LandsdelsDage 2019
17-08-18 Masser af aktivitet i Bernstorffsparken
25-07-18 Vil du være ambassadør for distance?
06-07-18 Eksklusive stutteribesøg til vinderne af klubturneringen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider